WebChat

loading...

Chat, Chat Romanesc, Chat cu Web, Chat Online Romanesc

Chat, Chat Romanesc, Chat cu Web, Chat Online Romanesc Intra si tu pe cel mai tare Chat Online Romanesc, un chat al prietenilor, un chat cu web cu bun simt.

Chat, Chat Romanesc, Chat cu Web, Chat Online Romanesc

 

Despre Chat In primul rand vom incepe cu o descriere a acestui mod de comunicare pe Internet. Termenul chat (la origine un cuvânt englezesc însemnând „sporovăială”, „taifas”, „discuție”;) desemnează un dialog sau schimb de replici (text) scrise și transmise instantaneu între două sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informației, de obicei în Internet. Chat-ul poate fi realizat ori prin browser, ori cu ajutorul unor programe dedicate cum ar fi Yahoo! Messenger, Skype și altele care pot fi folosite de pe telefonul tau mobil sau tableta , daca ai
sistemul Android, poti descarca din magazinul google play AndroIRC si asa poti fi cu noi oriunde te-ai afla. Merge chiar si de pe Iphone orice model folosind IRChon de pe AppStore .

O trăsătură caracteristică a chat-urilor este utilizarea masivă a prescurtărilor, pe care un chatter (un participant la chat) le învață repede. De pildă „cu”, citit literă cu literă pe englezește (spelling), se pronunță [si iu] – care corespunde acustic foarte bine și cuvintelor „see you” = „la revedere”, „pa”.

In viziunea unora chat online are o reputatie eronata ”datorita” alegerii unor persoane de a folosi acest mijloc de comunicare online si direct cu alti utilizatori, in scopuri rau intentionate.

 

Draga utilizator de chat online romanesc, daca ma intrebi ce inseamna pentru mine chat-ul, implicit RadioClick, iti pot spune ca este un refugiu ca si pentru multi altii, in care evadam departe de realitatea uneori monotona, banala sau poate chiar mult pretentioasa.

Ca si reactie psihologica, chat-ul poate fi o insusire a terapiei de grup, captand atentia unor personaje ce aleg sa se intalneasca virtual pentru completarea sau dezinhibarea unor complexe legate de stres, neintelegere, nesocializare, frustrare sau acuze din partea realitatii de incompatibilitate.

Ca si comparatie RadioClick cu alte site-uri de chat romanesc se afla printre putinele chat-uri unde decenta,oprimarea injuriilor sau a conflictelor este o carte valoroasa de vizita.

 

Atmosfera placuta si variata oferita de dj-ii care preiau zilnic comanda pupitrului muzical, face ca numarul de utilizatori sa creasca simtitor, semn ca oamenii gasesc aici liniste, libertatea exprimarii si de ce nu mereu noi lucruri de invatat sau bune de retinut.

 

Poate suna ca o reclama ieftina, dar cititorule, nu-ti pot schimba parerea decat invitandu-te personal sa te aventurezi in lumea virtualitatii, in acest chat online romanesc, dar mai ales in mijlocul unui grup care-ti poate oferi ocazia de a te deschide, a te relaxa, a te adapta si chiar a crea modalitati de cunoastere a sinelui.

 

Draga cititorule, fara a lungi vorba si fara aparenta de a te indoctrina, nu-mi ramane decat sa te astept pe RadioClick, sa ”pasesti” cu incredere pe acest chat online romanesc unde utilizatorii vor fi nerabdatori sa te cunoasca, iar tu avand posibilitatea de a-i cunoaste personal in prezenta acestu chat cu web, dj-ii iti vor prelua doleantele muzicale, iar operatorii si moderatorii vor avea grija ca linistea sa nu fie afectata de persoanele care vor sa se evidentieze prin comportament neadecvat si ofensator.

 

Cu drag, toate aceste cuvinte vin din partea unui simplu utilizator de chat care si-a gasit posibilitatea de a-si cunoaste limitele aventurandu-se in aceasta lume tumultoasa a unui chat romanesc, numit altfel si RadioClick.

 

Dupa cum vezi ne rasfatam utilizatorii nostri de chat si le-am pregatit mai multe culori pentru acest Chat Romanesc. Alege culoarea preferata si intra pe cel mai mare chat romanesc. Am pregatit pentru voi 6 culori disponibile (Doar interfata difera, canalele sunt aceleasi) Alege culoarea preferata si intra pe chat

6 culori disponibile
(Doar interfata difera, canalele sunt aceleasi)
Desi acesta nu este un chat pentru copii Nuditatea este STRICT INTERZISĂ. Chat Online este un Chat Romanesc Online cu Web si Microfon 100% moderat in care poti comunica cu alte persoane si apropo de moderat, ne straduim sa avem operatori online non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din saptamana.
 

 

Am pregatit pentru voi 6 culori disponibile (Doar interfata difera, canalele sunt aceleasi) Alege culoarea preferata si intra pe chat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *