Vanotek feat. Mikayla – Cherry Lips

0

Vanotek feat. Mikayla – Cherry Lips Cu elemente muzicale în care se simte de la…

Vanotek feat. Mikayla – Cherry Lips

Cu elemente muzicale în care se simte de la primele acorduri amprenta Vanotek, „Cherry Lips” este o piesă cu un un sound fresh și un clip curajos și foarte actual din punct de vedere stilistic. Cu elemente muzicale in care se simte de la primele acorduri amprenta unica a lui Vanotek, „Cherry Lips” este o piesa irezistibila, cu un clip despre o poveste curajoasa a asumarii propriei persoane. Muzica piesei „Cherry Lips” este semnată de Vanotek (Ion Chirinciuc), Lori Ciobotaru și Mikayla, acestea două din urmă fiind și autoarele versurilor. Cu o muzica inconfundabila si un sound original, producatorul si DJ-ul Vanotek s-a facut remarcat si in afara Romaniei, iar piese precum „Tell Me Who” sau „Back to Me” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. După ce a lansat în România primul său album, „No Sleep”, artistul a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a susținut deja și multe concerte.

Nu trebuie să știi cine cântă piesa asta. Îți dai seama că e Vanotek, ca de fiecare dată, încă din primele secunde. Piesa „Tell Me Who” feat. Eneli este în topurile din România, Rusia, Polonia și are în acest moment aproape 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul „Back To Me” feat. Eneli a ajuns în top 5 Shazam Rusia și are peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. „Back To Me” este a doua piesă a DJ-ului, după „Tell Me Who”, licenţiată la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care are ca focus muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Asculta   Vanotek feat. Mikayla – Cherry Lips

După succesul pieselor „Tell Me Who” și „Back To Me”, Vanotek a lansat single-ul „Love is Gone”, piesă compusă de Bryn Christopher și produsă de Vanotek în cadrul unei sesiuni de compoziție care a avut loc la Londra. Aceasta din urmă marchează o nouă prezență a lui Vanotek pe radiourile și în topurile digitale din Rusia și România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *