Tobi Ibitoye x Eneli – Jaleen

Asculta online, Tobi Ibitoye x Eneli - Jaleen, single nou

Asculta online Tobi Ibitoye x Eneli – Jaleen, single nou

Tobi Ibitoye si Eneli lanseaza piesa „Jaleen”.  Piesa  care ne invata sa nu luptam haotic cu unele emotii negative, ci sa le intelegem si sa le imbratisam. Te invitam sa urmaresti videoclipul in articol.

Este compusă de cei muzicieni împreună cu Costin Bodea.  „Jaleen” se dorește a fi melodia pe care ar trebui să o asculți când ai nevoie de un sfat și de înțelegere de sine. No need to fight, embrace the silence este sfatul transmis de piesa Jaleen. Până la urmă, situațiile negative din viață ne ajută să evoluăm și să ne cunoaștem pe noi înșine mai bine.

Tobi Ibitoye x Eneli – Jaleen

Dar ce ne facem atunci când sentimentele negative ne înăspresc și ne fură din inocență? Hold on to your childish innocence este un alt îndemn al artiștilor. Piesă plină de înțelepciune și feeling încurajator, Jaleen este melodia pe care ar trebui să o asculți când ai nevoie de un sfat și de înțelegere de sine.

Tobi Ibitoye este un cântăreț și compozitor născut în Nigeria și stabilit în România. Și-a descoperit talentul și pasiunea pentru muzică în cea de-a 5-a ediție a emisiunii „Vocea României”, unde s-a clasat pe locul 2. Tobi Ibitoye este un artist pop and soul, care se îndreaptă adesea spre genuri diverse, precum EDM, colaborând cu mulți DJ și producători de muzică electronică din România. Dintre proiectele sale se numără „Sun”, „Himalayas” sau „Rain Down Fire”.

Cântăreața și compozitoarea Eneli și-a început aventura în lumea muzicii încă de la vârsta de 4 ani. După absolvirea universității, s-a mutat la Londra pentru a-și continua pasiunea pentru muzică, colaborând cu DJ de succes din întreaga lume.

Eneli a scris și interpretat nenumărate melodii care au reprezentat un succes internațional, printre care „Tell Me Who”, în colaborare cu Vanotek, cu peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube, care a ajuns în topurile din România, Rusia și Polonia sau”Save Me”, în colaborare cu Mahmut Orhan, care a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. Artista a lansat și câteva piese solo precum „Chasing you”, „Follow Me”sau „Cold”.

Tobi Ibitoye x Eneli – Jaleen

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre aceasta colaborare. Citeste si despre Loredana si Ion Caramitru – Buna seara, iubito.

1 thought on “Tobi Ibitoye x Eneli – Jaleen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.