The Skywalkers trupa noua promovată de Radio Click

The Skywalkers trupa noua promovată de Radio Click, the skywalkers, trupa the skywalkers, despre the skywalkers, despre trupa skywalkers, Don't bring me down, The Skywalkers - Don't bring me down

The Skywalkers trupa noua promovată de Radio Click România

Intră pe site-ul nostru oficial și citește despre The Skywalkers trupa noua promovată de Radio Click România. Merită vazută și distribuită pe principalele retele de socializare.

Despre The Skywalkers

The Skywalkers este un proiect muzical pornit în 2015 din pasiunea pentru muzică a patru tineri din Timișoara. Nu are nicio legătură cu binecunoscutul film, ci doar cu pasiunea unor tineri visători și ideea de „sky is the limit!”. Ca și stil muzical, trupa se încadrează în zona rock cu influențe pop, soul și uneori funk. Fiecare membru al formației studiază muzica de cel puțin șapte ani, iar în formula actuală sunt de cinci. O parte din ei încă nu și-au sărbătorit majoratul și cu toate acestea au un album de debut pe care l-au lansat în 2018, plus câteva single-uri și colaborări muzicale care s-au bucurat de aprecierea publicului.

Primul concert semnat The Skywalkers a avut loc la Gărâna Folk Festival. Între timp au urcat pe scenele unor importante festivaluri și evenimente culturale de profil – Student
Fest, Bega Bulevard, Festivalul Artelor, GBOB, Semenic Fest, Open Stage Festival, Concert pentru Timișoara, Student Nation, Embargo Fest, Start the Art, Bega Music Fest, Astfalt Art, etc.

Încă de la început și-au scris piesele proprii, așa cum s-au priceput și cum au simțit. Nu au apelat la beat-uri prefabricate, EDM-uri sau alte „rețete de succes”. Se pare că știu ei ceva pentru că în 2020 la Festivalul Bega Music, piesa lor „Don t bring me down” a fost premiată la secțiunea creație.

Au piese noi, pe care le-au scris și orchestrat în această perioadă de pandemie. Trupa insă e pregătită să intre din nou în studio pentru înregistrări, de îndată ce șituația o va permite. Pentru că își construiesc drumul cu seriozitate, pasiune și perseverență, The Skywalkers se anunță o formație de succes, pe care trebuie să o urmărim cu toții.

Don’t bring me down (2020)

Trupa este formată din:
Thea Marconi (voce, chitară)
Raul Iuga (chitară electrică)
Raluca Mandae (chitară bas)
Matei Marconi (percuție)

Dacă vrei să-ți spui părerea despre trupă sau vrei să propui tu o trupă nouă, despre care incă nu știm prea multe, te aștept pe pagina de facebook. Te invit să arunci o privire și peste acest articol despre Mona Lisa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *