The Putreds – Gagica mea

Asculta live, The Putreds - Gagica mea, muzica noua,

Asculta live The Putreds – Gagica mea, muzica noua

Baietii de la The Putreds ne binedispun cu o piesa plina de umor, intitulata ”Gagica mea”. Protagonista noului videoclip este Maria Popovici, castigătoarea celui de-al doilea sezon iUmor.

Cu o distribuție formată din comedianți români, clipul The Putreds oferă un plus de savoare versurilor melodiei. În povestea prezentată, Maria Popovici este femeia fatală, care e curtată de alți băieți chiar în văzul iubitului ei, Alexandru Minculescu. Piesa „Gagica mea” este extrasă de pe albumul „Nam Timp”, lansat în 2018. Pe acest material se regăsesc și piesele „În Vamă” și „Paul”. Povestea lui Macanache începea în 2015, când piesa „Ăsta sunt eu” spărgea barierele underground-ului. Fără a se chiti pe un stil anume sau a se mula pe un trend, Macanache a continuat în anii următori să cucerească publicul piesă după piesă, în 2017 făcând echipă cu Delia și lansând videoclipul „Rămâi cu bine”, ajuns acum la peste 40 de milioane de vizualizări.

„It’s On, fraților!!!
După lupte seculare care au durat câteva săptămâni.
Mulțumim din suflet Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Alexandru Banciu, Adi Câmpurean, Alexandru Mîşu, PitStop.
O zi superbă să aveți frumoșilor!”, a transmis trupa The Putreds, anunțând astfel lansarea noului videoclip „Gagica mea”.

Băieții de la The Putreds, pe care Macanache mărturisește că i-a luat în trupă „cu japca”, au venit pentru un live la un post de radio, au rămas pe seară și la un concert, iar pentru că vibe-ul a fost bun și li s-au promis și niște „cadouri”, au mai zăbovit și pe la sala de repetiții, și uite-așa s-a făcut 2019. Pe Silviu Ruta îl ascultăm la bas și pe Radu Burcea la chitară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *