The Motans feat. Alina Eremia – Din Trecut

Asculta online, The Motans feat. Alina Eremia - Din Trecut
loading...

Asculta online The Motans feat. Alina Eremia – Din Trecut, single nou

The Motans si Alina Eremia isi incanta fanii cu o colaborare mult asteptata si au lansat „Din Trecut”, o piesa cu un vibe de vara, plina de nostalgie, dar care te indeamna la dans.

The Motans și Alina Eremia bifează una dintre cele mai neașteptate colaborări din acest an. Cei doi au lansat piesa „Din trecut”, o melodie de dragoste, iar vocile celor doi artiști s-au îmbinat perfect. „Din Trecut” a fost scrisă și compusă de cei doi artiști, împreună cu Alex Cotoi și Marco & Seba. Piesa te trece prin mai multe stări, te duce cu gândul la o iubire pierdută, la o vacanță care a fost, dar care ți-ai dori să se repete. Producția clipului a fost realizată de Loops Production, Bogdan Păun semnează regia, Andra Marta si Cristina Poszet semnează scenariul, iar Alexandru Mureșan a fost DOP.

The Motans feat. Alina Eremia – Din Trecut

„În una dintre sesiuni ne-am propus să facem o piesă mai de vară, care te poartă cu gândul într-o mică vacanță. Pe mine m-a dus în piața San Marco încă de la primele note, iar versurile au curs rapid, probabil datorită acestui fapt piesa are un vibe mai neobișnuit. Cel mai ciudat e că nu am fost niciodată în Veneția, iar piața San Marco nu am văzut-o decât pe un print de pe un perete al restaurantului în care am lucrat ca ospătar acum câțiva ani”, a declarat The Motans.

Și pentru Alina Eremia colaborarea cu The Motans este una extrem de specială, spunând: „Am lucrat împreună cu Denis la mai multe piese, printre care se numără „De sticlă” și „Promite-mi”. Mereu au ieșit lucruri frumoase. Denis este un artist talentat, de la care am învățat pe parte de songwriting. Am povestit de-a lungul timpului să facem o colaborare, dar am așteptat piesa potrivită. Mi-a plăcut la nebunie Din trecut de la prima ascultare și cred că identitățile noastre muzicale se întâlnesc la mijloc. Este o piesă nostalgică, dar care te face să dansezi. Se simte amprenta Marco & Seba și Alex Cotoi. Îmi place mult estetica clipului, realizat de Loops Production. Sperăm să vă cucerească, așa cum ne-a cucerit și pe noi”.

The Motans feat. Alina Eremia – Din Trecut

Versurile piesei

Dimineața târziu
Sau seara devreme,
Un suflet pustiu
Mătură strada alene.

În viață actori,
În dragoste oameni
Improvizăm și nu mai vrem
S-o ardem pe scenarii.

Aș vrea să uit de tine,
Dar pașii tot la tine duc.
Din viața ta am plecat
Uitându-mi inima in trecut.

Te-aș rupe din piept,
Te-aș alunga din amintiri
Fără niciun regret
Dar plină de emoții și de trăiri.

În viață turiști,
În dragoste oameni,
Doar că dragostea ta
A fost doar de-o plimbare.

Aș vrea să uit de tine,
Dar pașii tot la tine duc.
Din viața ta am plecat
Uitându-mi inima in trecut.

Mergem desculți, o luăm de la-nceput,
Privirea-nainte, sufletul în trecut,
Fără hotare pe un drum clandestin
Pe care vreodată o să ne mai întâlnim.

Aș vrea să uit de tine,
Dar pașii tot la tine duc.
Din viața ta am plecat
Uitându-mi inima in trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *