Tamy & Gabriel Cotabita – Privirile Trecute

0
Tamy & Gabriel Cotabita - Privirile Trecute, single nou

Tamy & Gabriel Cotabita – Privirile Trecute, single nou

In prag de Valentine’s day se lanseaza o noua colaborare despre care se va vorbi foarte mult, cu siguranta. Este vorba de videoclipul piesei “Privirile trecute”, un featuring intre Tamy si Gabriel Cotabita.  Doi artisti de top care sunt legati de o prietenie frumoasa. Ei canta despre sentimentele trecute ale unui cuplu in care fiecare are pe altcineva.

După o pauză muzicală destul de lungă iată că Tamy revine în forță în lumea muzicală și nu singură. Alături de ea revine si  cunosctul interpret Gabriel Cotabiță, cu care a scos o nouă piesă împreună cu Sprint Music & Bulls Records. Cei doi au lansat melodia “Privirile trecute”. Compusă de solistă împreună cu Achim, pe versurile Georgianei Maria și ale lui Gabriel Cotabiță.  La pian cântă Mihail Gheorghe, colegul lui Tamy de la Tonic Band. Videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan de la MVPEntertainment.

Tamy & Gabriel Cotabita – melodie noua

“Anul trecut, prin vară, am vorbit cu Gabi Cotabiță și m-a întrebat dacă aș fi dispusă să fac un duet cu el pentru că își caută colaborări pentru următorul lui album. Spunea ca ar fi foarte onorat să facem unul. Noi cunoscându-ne de când am fost eu la Eurovision și el în juriu. Pentru mine a fost o onoare, dintre atâția artiști să mă aleagă pe mine, inclusiv o are pe nașa lui, pe Delia, și mi s-a părut ceva de senzație. Am zis că da, mai ales că mi s pare woow și am tot amânat din diverse motive. Într-un final ne-am nimerit la sfârșitul anului trecut, când am reușit să fac eu piesa asta cu Achim Marian și i-am zis că mi se pare potrvită pentru noi.

Nu căutam o piesă anume, am zis să vedem ce se potrivește. I-am prezentat-o, am mers la studio, am tras-o, a vrut să schimbăm ceva la text și a venit el cu niște idei. Am filmat și un videoclip, nimic pompos, având în vedere că este una simplă și cumva de dragoste rănită. Ca să zic așa, are că subiect 2 parteneri care încă mai formează un cuplu dar au vieți diferite. Ei suferă că deși sunt împreună se gândesc la alții”, a povestit Tamy care are la activ foarte multe colaborări cu artiști de excepție și în curând va lansa o altă surpriză muzicală cu Adi Sână.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si  despre Andrea Bocelli, Lei Jia, Lang Lang – Forever You and Me. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *