Tamiga & 2Bad – Love Never Lies

0
Tamiga & 2Bad - Love Never Lies, Tamiga, 2Bad, Love Never Lies

Tamiga & 2Bad – Love Never Lies

Asculta Tamiga & 2Bad – Love Never Lies la Radio Click Romania. Tamiga & 2Bad si comorile ascunse pe Dealul Pivniţele Mari.

Cei doi artiști fac furori atât în țară cât și străinătate cu melodiile și videoclipurile superbe în care Tamiga&2Bad ne prezintă locuri mai puțin știute sau sălbatice din România.
Tamiga & 2Bad au filmat noul videoclip pentru piesa „Love Never Lies ” pe Dealul Pivniţele Mari.
Cei doi ne-au declarat următoarele: “Când vorbim de muzică încercăm să rămânem cumva în aceeași zonă pe care publicul nostru o apreciază. In schimb, pe partea de videoclipuri venim mereu cu ceva nou, noi ne căutăm și alegem singuri locațiile. În multe dintre ele am fost și primii și ultimii care au filmat în locurile respective pentru ca ulterior au suferit modificări din diverse motive. Suntem extrem de mândri de realizările noastre, punem foarte mult suflet în ceea ce facem. De asemenea căutăm locuri cu poveste în spate pentru ca au o magie aparte. De aceea, vă lăsăm o mică descriere a locului unde am filmat.”

Moacșa – Dealul Pivniţele Mari

La nord-vest de aici se află dealul Pivniţele Mari. Numele acestuia, probabil a provenit de la mormintele din piatră din epoca de bronz, descoperite în urmă cu zeci de ani.
Potrivit notelor lui Orbán Balázs, aici a trăit un uriaş. În câţiva paşi el ajungea la castelul Bálványos din Turia sau la castelul din Boroşneu. Când au apărut oamenii, uriaşul a trebuit să părăsească locul, pentru că pământul acesta le aparținea lor. Înainte de a pleca, a construit o pivniţă gigantică sub deal, ca să-şi ascundă comorile pe care nu le putea lua cu el.
Pe baza acestei legende, locuitorii din zonă au făcut săpături mult timp în căutarea comorilor. Astăzi, dealul Pivniţele Mari a devenit simbolul solidărităţii maghiare din Trei Scaune. Aici a fost organizată în 2006 Întâlnirea Mondială a Maghiarilor din Trei Scaune. Tot aici are loc în fiecare an Galopiada Secuiască, premergător Galopiadei Naţionale din Ungaria.

Vă așteptăm pe canalul nostru de youtube Tamiga & 2Bad și pe rețelele sociale. Citeste si despre Alina Eremia – Nu te mai aștept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *