Surf Mesa ft. Emilee – ily (i love you baby)

Asculta live, Surf Mesa ft. Emilee - ily (i love you baby)

Asculta live Surf Mesa ft. Emilee – ily (i love you baby), single nou

Surf Mesa a lansat primul videoclip oficial pentru deja hitul “ily (i love you baby), piesa prezentata in colaborare cu Emilee.

La fel ca in cazul piesei, si videoclipul ne introduce intr-o stare de bucurie si seninatate, incepand de la Powell Aguirre, artistul din spatele proiectului Surf Mesa, care porneste intr-o plimbare prin California de Sud, insotit fiind fie de un Mustang vintage sau de skateboard-ul sau, imagini specifice zonei pline de plaje si cu un apus extraordinar. De cand a fost lansata si pana in prezent, “ily” a adunat peste 160 de milioane de stream-uri, la nivel interntional. Succesul piesei a fost demonstrat si prin clasamentul Billboard Hot Dance / Electronic Song (unde a ajuns in top 10) sau primele pozitii in topurile Spotify (Global Viral 50 sau US Viral 50).

Surf Mesa ft. Emilee – ily (i love you baby)

In Romania, piesa a ocupat primul loc in Viral Top 50 Spotify si a ajuns in Top 10 Apple Music.

Surf Mesa, artistul care a fost recent pe coperta Pop Rising, a inceput sa faca beat-uri inca din clasa a treia, din dormitorul sau. A descoperit coverul lui Emilee Flood pe contul ei de TikTok, l-a remixat si l-a transformat intr-o varianta “dreamy”.

Billboard a inclus piesa in top 20 Great Songs To Discover While You’re Quarantined, despre care a declarat “In aceasta perioada sensibila, cine nu vrea sa asculte un rework al celebrei piese “Can’t Take My Eyes Off You”? Producatorul Surf Mesa a colaborat cu artista Emilee pentru a aduce publicului un sway feeric”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *