Smiley – Noi doi si noaptea

Asculta online, Smiley - Noi doi si noaptea, single nou

Asculta online Smiley – Noi doi si noaptea, single nou

Smiley a lansat astazi piesa „Noi doi si noaptea”, care te va cuceri de la prima ascultare. Noul single are un vibe usor disco si te va duce cu gandul la anii ’80.  Videoclipul pare desprins din filmele de actiune.

Videoclipul melodiei pare rupt din seria filmelor „Fast & Furious”, nelipsind nici elementul fantasy și nici domnișoara drăguță ce declanșează starea de visare. Muzica și versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. „Noi doi și noaptea” creează prin sound, inspirație și mod o atmosferă retro-future, o teleportare în viitor a muzicii anilor 80 de care artistul este îndrăgostit.

Smiley – Noi doi si noaptea

 

Videoclipul ce acompaniază piesa „Noi doi și noaptea” este plin de adrenalină, aventura, în care se angrenează Smiley și partenera sa culminând cu o explozie de proporții între mașina sălbatică a artistului și mașina de Poliție. Clipul este o metaforă pentru dorința evadării de lume și de constrângeri, ca un strigăt de libertate și de dor.

„Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineața de la 7 până noaptea târziu.  M-am simțit la unele faze de parcă aș fi jucat în „Fast and furious””, mărturisește Smiley.

„Ne lipsesc întâlnirile cu prietenii. Mersul la concerte, contextele pozitive în care ne putem bucura de muzică, de filme, de teatru, de familie fără griji. Așa că am hotărât sa merg eu la câțiva dintre cei pe care de obicei.  Ii vedeam pe primele rânduri la concertele mele și să le dăruiesc un moment de surpriză și bucurie.  Să știe cât sunt de importanți pentru mine și cât îmi e de dor de ei și de energia lor.

Am colindat Bucurestiul cu „Noi doi și noaptea” în boxele de la mașină și a fost super fun, am primit o grămadă de reacții cool pentru care le mulțumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa și sper să o așeze curând în playlisturile lor de party”, a povestit plin de entuziasm Smiley.

Chiar dacă pentru Smiley nopțile albe nu mai sunt date de petreceri și întâlniri lungi cu prietenii, ci de noua sa viață în 3, piesa „Noi doi și noaptea”, co-producție HaHaHa Production și Cat Music, îl ajută să reintre în atmosfera nebună și plină de aventuri ale vieții în 2.

Smiley – Noi doi si noaptea

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa . Citeste si despre Gromee & INNA – Cool Me Down.

1 thought on “Smiley – Noi doi si noaptea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *