Simona Nae - Zbor, Radio Click Romania, Simona Nae, Zbor, asculta online Radio Click Romania, radio online, chat romanesc,

Simona Nae – Zbor | Radio Click Romania

Asculta online Simona Nae – Zbor la Radio Click Romania, cel mai apreciat radio online cu server de chat romanesc propriu.

Zilele acestea Simona Nae are mai multe motive de sărbătorit. În afară de lansarea acestei melodii cu videoclip, sărbătorește și aniversarea fiului său, care a împlinit un an. Noi aici vom discuta însa despre “Zbor”, la care s-a filmat și un videoclip plin de mister, regizat de Claudiu Stan.

Despre Simona Nae

Simona Nae și-a început cariera în emisiuni precum „Ba da, ba nu”, „Abracadabra” sau „Feriți-vă de măgăruș”. A bifat participări la Cerbul de Aur în 2003 alături de Nico și Alexandra Ungureanu dar și la Festivalul Mamaia. De-a lungul timpului a avut mai multe colaborări cu diverși artiști: Connect-R, Cristi Nistor, trupa Sistem, JerryCo și alții.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și tu pe facebook. Ca bonus, poți să citești și despre AMNA & Dorian Popa – Motivul Meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *