Simona Nae – Deschide usa crestine

Asculta live, Simona Nae - Deschide usa crestine, single nou,

Asculta live, Simona Nae - Deschide usa crestine, single nou, videoclip, Deschide usa Crestine!, sarbatori de iarna, Simona Nae, Asculta live, single nou 2019,

loading...

Asculta live Simona Nae – Deschide usa crestine

Simona Nae ne introduce in atmosfera sarbatorilor de iarna cu “Deschide ușa, Creștine!”. Asculta online cel mai nou single lansat de Simona Nae.

Simona Nae, frumoasa solistă cunoscută pentru Hiturile “Coji de portocale” și “2 Nebuni” a înregistrat un cover al cunoscutului colind românesc “Deschide ușa, Creștine!”.Pe Simona Nae am vazut-o prima oara la Cerbul de Aur unde, la 17 ani, a reprezentat Romania. De atunci a tot avut colaborari, dar abia anul trecut un album i-a purtat numele. Simona este o voce recunoscuta in industria muzicala romaneasca si o prezenta carismatica.

“Am dorit să induc atmosfera de sărbătoare în sufletul susținătorilor mei. “Deschide ușa, Creștine!” este un colind care mie îmi place foarte mult și pe care îl cântam încă din copilărie și de aceea am decis să îl înregistrez. Vreau să vă mai spun că, în curând, voi lansa și un colind internațional”, a declarat Simona Nae.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *