Asculta online single nou  Sabaton – Bismarck

Sabaton a lansat piesa „Bismarck”, cel mai complex si scump videoclip din istoria recenta a rock-ului. „Bismarck” spune povestea celebrei nave de război germane.

După ce a colaborat cu World of Tanks pentru un clip din 2017, acum colaborează cu World of Warships pentru acest material video. Rezultatul il vedeti in articol. Clipul a fost realizat cu ajutorul celor de la World of Warships. În clip apar o sumedenie de nave de război, avioane din marile conflicte mondiale şi celebrul crucişător. Artiştii sunt pe puntea vasului Bismarck, cântându-şi imnul înălţător, în vreme ce uriaşul metalic este atacat din toate părţile.

Torpilele străbat apa, avioanele atacă din flancuri în această producţie la scară uriaşă. Majoritatea imaginilor provine din CGI bine realizat, perfect îmbinat cu cadrele reale de pe mare. Power metaliştii suedezi au mai colaborat cu World of Tanks pentru un videoclip al piesei „Primo Victoria” în 2017, iar pe atunci Sabaton primea propriul tanc în jocul MMO.

Asculta online   Sabaton – Bismarck

Artiştii declară că povestea vasului Bismarck a fost cea mai cerută de către fani ca subiect de melodie, în comunităţile online. Secvenţele cu vasul legendar din a doua conflagraţie mondială sunt preluate direct din jocul video. Noul single este separat de viitorul album, care vine la vară.

Despre „Bismarck”, Sabaton a declarat următoarele: Soarta navei Bismarck este o poveste fascinantă, pe care am dorit să o scriem multă vreme, dar nu am putut să o integrăm pe nici un album. Aşa că am decis să o lansăm ca un single, ca un cadou de la noi pentru voi, fanii noştri fantastici din ultimii 20 de ani.

Viitorul LP al trupei, „The Great War” apare pe 19 iulie prin casa de discuri Nuclear Blast. Va avea ca temă primul război mondial şi evenimente din acea perioadă, poveşti ale soldaţilor şi civililor afectaţi de conflict. Odată cu noul disc trupa aniversează 20 de ani de carieră şi ne oferă 11 piese complet noi. Înregistrarea albumului a începută la împlinirea a fix 100 de ani de la sfârşitul primului război mondial (11 noiembrie 2018). A fost nevoie de 3 luni de înregistrări intense, alături de producătorul Jonas Kjellgren.

Odată cu piesele noi a fost lansat şi Sabaton History Channel, care foloseşte social media pentru a spune poveşti despre războaie şi eroii din piesele Sabaton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *