Ruby & Costi & Florin Salam – Rapido

0
Asculta live, Ruby & Costi & Florin Salam - Rapido, single nou

Asculta live Ruby & Costi & Florin Salam – Rapido, single nou

RUBY colaboreaza cu Florin Salam si  Costi pentru piesa „Rapido”. Piesa ocupa locul 1 in Trending si deja are aproape un milion de vizualizări pe YouTube, iar la nivel international a cucerit deja Marea Britanie, Germania, Spania si Italia.

După ce și-a surprins fanii cu „Suavemente”, o piesă senzuală cu un videoclip pe măsură, RUBY vine cu o colaborare crazy! „Rapido” este cea mai noua piesă cu mult flow, ritmuri balcanice și versuri în limba spaniolă și română, lansată de RUBY împreună cu Florin Salam și Costi. Scrisă de Jay Maly și compusă de Costi Ioniță, „Rapido” este o piesă de vară hot, iar clipul în regia lui Alex Ceaușu scoate în evidență senzualitatea artistei, un atu de care RUBY nu se dezice. Clipul completează prin imagini și elemente mood-ul pasional, eclectic și în același timp energic al single-ului.

Ruby & Costi & Florin Salam – Rapido

„Sunt foarte mândră de această colaborare! Este o piesă la care visez de mulți ani și mă bucur că în sfârșit s-a întâmplat, visul meu a devenit realitate. Este perioada colaborărilor spectaculoase și asta ne-am dorit să facem! Iar celor care vor considera colaborarea noastră ”excentrică”, le spun ce mi-a spus și mie cineva recent și mi-a ajuns până în adâncul sufletului: ”Muzica este făcută să ne aducă împreună, nu să ne dezbine!”, spune RUBY.

„Muzica este limba universală a umanității! Sunt fericită! Vorbim aceeași limbă la doar 48 de ore de la lansare! Locul 1 în Trending e o împlinire, ca să ajungi pe poziții fruntașe, ca artist, ai nevoie de unitate din partea iubitorilor de muzică! Sunt mândră să spun că piesa noastră a unit suflete din toată lumea! Locul 1 în România, 3 în UK, 7 în Germania, 30 în Spania și 35 în Italia… Iar acestea sunt doar câteva locuri în care piesa „Rapido” a călătorit și a cucerit, în scurta ei existență”, declară RUBY.

„Rapido” și Suavemente”, single-ul pe care l-a lansat în urmă cu o lună, fac parte dintr-un nou proiect muzical, diferit de tot ce ne-a prezentat RUBY și cuprinde o serie de melodii pe care artista le pregătește.

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), “Condimente” (feat. Nosfe), „Îți multumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu Shift) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *