Robbie Williams – Rudolph

Asculta online Robbie Williams - Rudolph, single nou

Asculta online Robbie Williams – Rudolph, single nou

Robbie Williams intra in pielea lui Mos Craciun si lanseaza o noua piesa de sarbatori, intitulata ”Rudolph”. Melodia vine acompaniata de un video cu versuri.

„Rudolph” îi dă ocazia lui Robbie să-și imagineze că este Moș Crăciun. Alături de prietenul său de nădejde, Rudy, acesta colindă lumea în lung și-n lat pentru a împărți cadouri. Noua piesă se va regăsi pe viitorul album al lui Robbie, „The Christmas Present”. Acest disc este așteptat să apară pe piață pe 22 noiembrie, fiind cel de-al 13-lea album al artistului britanic. Materialul a fost compus şi înregistrat în Londra, Los Angeles şi Vancouver și coprodus cu Guy Chambers şi Richard Flack.

„Sunt atât de entuziasmat să vă împărtășesc o nouă piesă de pe albumul „The Christmas Present””, a transmis Robbie Williams.

Pe lista invitaților surpriză cu care Robbie Williams a colaborat pentru acest album de Crăciun se numără Rod Stewart, Jamie Cullum și pugilistul Tyson Fury. Robbie Williams a concertat pentru prima oară în România în 2015. Show-ul a avut loc pe 17 iulie în Piața Constituției din București, artistul britanic fiind întâmpinat de 65.000 de spectatori.

Anul acesta, artistul a revenit în România pentru a cânta în cadrul UNTOLD. Concertul de la Cluj-Napoca a fost unul special, artistul britanic alegându-și pentru anul 2019 doar câteva concerte în întreaga lume. În această selecție a fost inclus și festivalul UNTOLD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *