Rezident Ex – Lasa-ma sa zbor

0
Asculta online, Rezident Ex - Lasa-ma sa zbor, single nou

Asculta online Rezident Ex – Lasa-ma sa zbor, single nou

Rezident Ex ne „intareste imunitatea” cu un videoclip nou, realizat pentru piesa „Lasa-ma sa zbor”. Melodia se regaseste pe albumul „Audio Doping”.

„Dragi prieteni, sperăm din tot sufletul că ați trecut cu bine această perioadă dificilă. Până la reîntâlnirea cu voi, vă propunem acest videoclip asimptomatic . O producție a casei de film CORONA HOMEOFFICE, pe un scenariu semnat Christian Podratzky, piesa este „Lasă-mă să zbor”, prelevată de pe albumul „Audio Doping” . Acest produs întărește imunitatea după numai o singură audiție, întrebați medicul sau farmacistul”, a transmis formația Rezident Ex.

Rezident Ex îi are în componență pe Tavi Iepan, Matthias Lange, Christian Podratzky, Mark Cross, Sebastian Simonis.

Rezident Ex – Lasa-ma sa zbor

Înainte să vorbească românește, Sebastian Simonis a vorbit germană, limbă pe care a învățat-o de la mama lui, Eva Ecaterina Simonis, născută la Timişoara. Sebastian Simonis este autodidact şi, de-a lungul anilor, a învățat să cânte la chitară, tobe, bass şi pian.

Rezident Ex este un supergrup format din muzicieni români şi străini veniţi din toată Europa (şi nu numai), o trupă care respiră aerul şi istoria rock-ului timişorean. Concertele grupului REZIDENT Ex sunt o călătorie în timp. Muzica grupului este îndrăgită atât de publicul larg, care cunoaște istoria CARGO, cât și de către publicul tânăr, care apreciază stilul nou, modern, al formației.

Rezident Ex funcţionează ca o punte: între anii ’80 şi vremurile noastre, între Germania şi România şi, iată, între vechea generaţie de muzicieni şi tinerele talente. Constantă rămâne dorinţa de a cânta, în ciuda greutăţilor născute din contextul general şi din frământările din interior. Acestea din urmă au fost însă rezolvate cu brio, iar astăzi Rezident Ex este o trupă hotărâtă să demonstreze că mai are încă multe de spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *