Ragsdale – American in Bucharest

Asculta online, Jeremy Ragsdale - American in Bucharest, single nou

Asculta online Jeremy Ragsdale – American in Bucharest

Jeremy Ragsdale, castigatorul X Factor Romania 2017, lanseaza o piesa noua,“American in Bucharest”. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor aceasta noua piesa.

Dupa ce a castigat inimile romanilor in 2017 in cadrul finalei X Factor, Jeremy Ragsdale lanseaza „American in Bucharest”. Versurile piesei sunt compuse catre artist, iar muzica de catre Serban Cazan si Vladimir Coman – Popescu impreuna cu Jeremy. In cadrul marii finale X Factor Romania, Jeremy Ragsdale, un adevarat showman, a interpretat impecabil „I feel good”, apoi mentorul sau, Horia Brenciu, i s-a alaturat pe scena pentru a canta impreuna celebra piesa „What a Wonderful World”, a lui Louis Armstrong. Imediat dupa finala concursului, acesta a lansat „I used to love you”.

„Am inceput sa lucrez la “American in Bucharest” in vara si mi-a placut foarte mult sa compun versurile. Sper ca cei care vor gasi acest single pe YouTube, sa dea un play si sa le placa ce aud”, declara Jeremy.

Artistul american studiaza muzica inca de la varsta de 7 ani si este profesor de canto in SUA. S-a indragostit de Romania la inceputul primaverii anului 2017, iar de atunci a venit de mai multe ori in vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *