Radio Click Romania promoveaza pe Dogus

0
Radio Click Romania promoveaza pe Dogus

Radio Click Romania promoveaza pe Dogus

Citește în acest articol despre cum Radio Click Romania promoveaza pe Dogus și dacă-ți place poți să dai un like sau o distribuire.

Despre Dogus

Numele său real este Dogukan, este născut și crescut în Turcia. A terminat liceul de it în Istanbul ajungând în România in anul 1998 cu familia și munca în același domeniu. De atunci, a rămas în România iar în ziua de astăzi a împlinit 40 de ani, fiind cunoscut ca Dogus. De la fragedă vârstă s-a îndrăgostit de muzică, începând să cânte fredonând orice gen de muzică. Cel mai des, a putut fi auzit fredonând melodii turcesti cântate de artiști cunoscuți mai mult sau mai puțin. Totul a început atunci când a fost auzit cântând în mașină de soția sa, Ebru Ozturk. Astfel și-a dat că Dogus o moștenește pe mama sa, care cântă în Turcia de peste 35 de ani. Din acea zi, soția sa a tot insistat ca el să cânte tot mai des, la diferite petreceri date de prieteni sau karaoke. Tot datorită ei, a căutat și primul studiou, care din păcate a fost un eșec. Desi a fost foarte demoralizat, a reușit sa dea de curând peste Mihai Andrei band care l-a ajutat să înregistreze primul său cover  Alican – Yandim Ay Aman.

În momentul de față, continuă colaborarea sa alături de Mihai Andrei Band pentru încă alte 6 melodii. După aceste melodii, speră ca în curând să poată înregistra și prima sa melodie. Nouă, nu ne rămâne decât să-i urăm succes iar vouă  să dați play la videoclipul de  mai jos. Dacă vă place, puteți da și o distribuire.

 

Citește și despre Laura Pausini – It’s not goodbye. Dacă cunoști un artist care merită să fie inclus în secțiunea noastră de promovare artiști noi contactează-ne pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *