Radio Click Romania promoveaza pe Dogus

Radio Click Romania promoveaza pe Dogus

Radio Click Romania promoveaza pe Dogus

Citește în acest articol despre cum Radio Click Romania promoveaza pe Dogus și dacă-ți place poți să dai un like sau o distribuire.

Despre Dogus

Numele său real este Dogukan, este născut și crescut în Turcia. A terminat liceul de it în Istanbul ajungând în România in anul 1998 cu familia și munca în același domeniu. De atunci, a rămas în România iar în ziua de astăzi a împlinit 40 de ani, fiind cunoscut ca Dogus. De la fragedă vârstă s-a îndrăgostit de muzică, începând să cânte fredonând orice gen de muzică. Cel mai des, a putut fi auzit fredonând melodii turcesti cântate de artiști cunoscuți mai mult sau mai puțin. Totul a început atunci când a fost auzit cântând în mașină de soția sa, Ebru Ozturk. Astfel și-a dat că Dogus o moștenește pe mama sa, care cântă în Turcia de peste 35 de ani. Din acea zi, soția sa a tot insistat ca el să cânte tot mai des, la diferite petreceri date de prieteni sau karaoke. Tot datorită ei, a căutat și primul studiou, care din păcate a fost un eșec. Desi a fost foarte demoralizat, a reușit sa dea de curând peste Mihai Andrei band care l-a ajutat să înregistreze primul său cover  Alican – Yandim Ay Aman.

În momentul de față, continuă colaborarea sa alături de Mihai Andrei Band pentru încă alte 6 melodii. După aceste melodii, speră ca în curând să poată înregistra și prima sa melodie. Nouă, nu ne rămâne decât să-i urăm succes iar vouă  să dați play la videoclipul de  mai jos. Dacă vă place, puteți da și o distribuire.

 

Citește și despre Laura Pausini – It’s not goodbye. Dacă cunoști un artist care merită să fie inclus în secțiunea noastră de promovare artiști noi contactează-ne pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *