Pyroblast – o noapte in Anglia

Asculta live, Pyroblast - o noaptE în Anglia, single nou
loading...

Asculta live Pyroblast – o noapte in Anglia, single nou

Asculta live Pyroblast – o noaptE în Anglia. Pyroblast lanseaza „o noapte in Anglia”, o piesa pentru toti cei care au inimile frante si isi doresc sa gaseasca o portita inapoi in trecut, acolo unde dragostea era cea care le calauzea drumul.

Piesa este compusa de catre Pyroblast alaturi de Marius Moga si Stefan Ionita in studiourile DeMoga Music.  „o noaptE in Anglia” prezinta sfarsitul unei povesti de iubire. Clipul animat il are ca protagonist pe Robe. El ramane cu inima franta dupa o poveste de iubire intensa si plina de pasiune.  Acum regretul este cel care il urmareste la orice pas. Single-ul este inainte de toate un indemn.  Indemn pentru toti cei care nu au avut curajul sa spuna la timpul potrivit tot ce simteau.

Pyroblast – o noaptE în Anglia

Citeste ce spun membrii trupei despre piesa:

Robe Cristian, vocalist

„Versurile le-am scris cu gandul la o fata, acum trei ani. Ea urma sa plece la facultate in Anglia si eu plangeam singur in casa. L-am chemat la mine pe Misu, pianistul nostru, sa compunem o piesa, o linie melodica, orice, ca nu mai puteam de durere si m-am gandit ca e momentul perfect sa imi pun sentimentele pe hartie. Cred ca au existat trei ‘variante finale’ ale melodiei, nu am vrut sa o lansam din 2018 pana acum pentru ca am asteptat sa simtim ca piesa spune exact ceea ce vrem.

Fiecare melodie pe care o scriem pentru cineva are initiala persoanei respective scrisa cu majuscula in titlu (ex. ‘o noaptE in Anglia’, ‘invita-Ma la dans’). E un fel de multumire pentru sentimentul creat in mine care a dus la nasterea piesei. Cu siguranta multi oameni au prieteni/iubite/iubiti/rude in Anglia sau in afara tarii si sper sa empatizeze cu mesajul melodiei noastre”.

Mihai Ghiocel, chitarist

„o noaptE in Anglia” este unul dintre primii pasi pe care ii facem catre un val nou in muzica din Romania. Fiecare poate sa rezoneze diferit cu piesa, insa toti avem pe cineva pentru care am pleca macar o noapte in Anglia sau India, Antarctica, oriunde, indiferent daca e metaforic sau nu”.

Bogdan „Bodo” Tabarca, tobosar

„Conceptul piesei si mesajul au aparut acum mai bine de trei ani, dar single-ul a trecut prin trei variante total diferite pana sa ajunga la cea finala. Consider ca un mesaj atat de puternic si relatabil pentru multe persoane are nevoie de un suport instrumental pe masura si de aceea ma bucur ca nu ne-am grabit sa terminam piesa doar ca sa fie gata”.

Petru Aldea, bassist

„o noaptE in Anglia” este piesa la care am muncit cel mai mult. Pentru Pyroblast reprezinta o relansare, o noua oportunitate sa ne adresam unui public cat mai larg. Mesajul piesei este puternic si este sustinut pe masura de videoclipul la care s-a lucrat mult, sper ca oamenilor sa le placa animatia si semnificatiile ei. Sunt sigur ca lumea va rezona cu mesajul piesei si cu stilul nou de muzica pe care il abordam”.

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick. Citeste si despre Lady Gaga și Bradley Cooper – Shallow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *