Asculta online, Paul Iorga - Ego, sigle nou

Asculta online Paul Iorga – Ego, single nou

Cel mai recent single al lui Paul Iorga, “Ego”, se relanseaza acum prin intermediul unui super lyric video. Plin de emotii si trairi, Paul transpune povestea trista a unei relatii unde iubirea este impartasita inegal de cei doi indragostiti.

Paul Iorga lanseaza “Ego”, o continuare a single-ului “Lumea mea” cu care artistul a debutat la sfarsitul lunii mai. Titlul piesei devine si mesajul central in jurul careia aceasta este construita, egoul fiind principala cauza pentru care alegem sa ne iubim pe noi mai mult decat persoana de langa. “Piesa este despre faptul ca, din nefericire, multe persoane se iubesc pe ele in loc sa iubeasca persoana de langa”. Paul Iorga este unul dintre cei mai prolifici producatori si compozitori din ultimii ani, semnand hit-uri precum “Semne” (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele” (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept” (Nane) sau “Domnisoare” (Maximilian, Zhao, Spike).

Paul Iorga – Ego

“Iubirea e un lucru ce trebuie impartit in doi, iar din pacate, sub forma unei false relatii, multe persoane isi manifesta iubirea prin ego”, ne marturiseste tanarul artist si producator.

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock romaneasca, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *