Asculta online, OneRepublic - Didn’t I, single nou

Asculta online OneRepublic – Didn’t I, single nou

OneRepublic marcheaza anuntul lansarii urmatorului album, „Human”, cu noul single „Didn’t I”. Cel de-al 5-lea material de studio al trupei poate fi precomandat de astazi.

Piesa „Didn’t I” este compusă de Ryan Tedder, Brent Kutzle, James Abrahart, Kyrre Gorvell-Dahll si Zach Skelton și are toate premisele pentru a deveni un nou hit OneRepublic. Ryan Tedder, solistul trupei, a declarat intr-un interviu ca melodia „Didn’t I” a fost inspirata de divorțul unui prieten.

Anterior acestei piese, OneRepublic a lansat single-urile cu videoclip „Rescue Me” și „Wanted”. Ambele piese vor fi incluse pe albumul „Human”, ce va fi lansat pe 8 mai.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

OneRepublic a concertat pentru prima oară în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *