OCS – Fabrica de Papusi

Asculta live, OCS - Fabrica de Papusi, single nou,
loading...

Asculta live OCS – Fabrica de Papusi, single nou

OCS a lansat un nou videoclip, de aceasta data pentru piesa titulara de pe noul album, „Fabrica de Papusi”. Apar intr-un peisaj sumbru si invoca tema nebuniei si a inocentei pe parcursul unui clip de peste 5 minute.

„Fabrica de Păpuşi” este al şaselea single de pe noul album, care poartă acelaşi titlu. Până acum am putut asculta piesele „Căprioara acerbă”, „Oglinzi”, „Binili Învinge”, „Vorbeşti în Somn”, „Iepurele Ateu” şi „Proastă Ţestoasă”. Noul disc este unul aniversar, trupa din Constanţa împlinind 22 de ani de activitate. În aceste două decenii au definit scena rock-ului alternativ de la noi, prin riff-uri electrice, o voce plină de angoasa şi câte un refren care îţi rămânea în minte.

OCS – Fabrica de Papusi

Videoclipul este filmat într-o clădire părăsită, cu decor învechit, iar toţi ochii sunt pe Dan Amariei, protagonistul. Acesta îşi petrece o bună parte din clip îngrijind o păpuşă, pe care o mânjise cu vopsea pe faţă. De fapt artistul oscilează între pictarea păpuşii şi transformarea sa într-o figură grotescă. Componenţa actuală a grupului este Dan Amariei (voce), Nicolae Aramă (chitara), Radu Andrei (bas) şi Mihnea Dobrota (tobe).

Lansarea noului album are loc pe 18 octombrie în clubul Quantic, acesta fiind primul eveniment dintr-un turneu care va ajunge în marile oraşe din ţară. Sunt incluse şi concerte în Constanţa, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi şi Bacău. Omul cu Şobolani (OCS) se înfiinţa în 1997 la Constanţ, iar cu doi ani mai târziu sosea şi „Razna”, primul său LP. În 2019 ajunge la o discografie de 8 albume.

Iată mesajul cu care vine noua colecţie de piese, prin spusele lui Dan Amariei, solistul trupei:  Am decis să ne păstrăm stilul cu care am bucurat deja generaţii întregi, căruia să-i aducem maturitatea şi mesajele pe care le-am acumulat în ultimii ani. Suntem parte din societate, avem o mulţime de tineri care ne apreciază şi urmează, aşadar ne simţim datori ca muzica noastră să aibă pe lângă ritmul vibrant cu care i-am obişnuit şi mesaje sociale. Ce să mai, binili învinge!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *