Nothing But Thieves – In Solitude:Neon Brother

0
Asculta live, Nothing But Thieves - In Solitude:Neon Brother, single nou

Asculta live Nothing But Thieves – In Solitude:Neon Brother, single nou

Nothing But Thieves  a continuat seria pieselor live cantate in izolare cu o noua sesiune. Esti invitat sa asculti interpretarea piesei „Neon Brother”.

Nothing But Thieves a debutat săptămâna trecută un proiect muzical intitulat #SolitudeSessions. Băieții vor interpreta live, fiecare în locuința proprie pentru a respecta regulile de distanțare socială, piese ce urmează a fi urcate pe Youtube. În felul acesta, fanii se pot bucura în continuare de sound-ul Nothing But Thieves de la distanță. Săptămâna trecută, trupa a cântat cel mai recent single lansat, „Is Everybody Going Crazy?”, zilele acestea revenind în fața fanilor cu o nouă interpretare. Membrii au ales „Neon Brother”, o piesă îndrăgită de fani, dar cântată foarte rar în concerte. Această alegere muzicală i-a încântat pe toți cei care nu au apucat să audă varianta live a melodiei. „Neon Brother” se găsește pe albumul de debut al trupei, „Nothing but Thieves”, lansat în 2015.

Nothing But Thieves – Neon Brother

Nothing But Thieves este o trupă de rock alternativ, originară din Essex, Anglia. În 2015 a lansat albumul omonim de debut. A intrat pe locul 7 în topul oficial din U.K., a atins locul 3 pe iTunes și a fost nr. 1 în topul albumelor pe vinil. Discul s-a vândut în peste 250,000 de copii și a acumulat peste 174 de milioane de stream-uri. Cel de-al doilea material discografic, „Broken Machine”, a fost lansat pe 8 septembrie 2017. Trupa lucrează la un nou album, material pe care se va regăsi și piesa „Is Everybody Going Crazy?”.

Nothing But Thieves înseamnă Conor Mason (voce), Joe Langridge-Brown (chitară), Dominic Craik (chitară, clape), James Price (tobe) și Philip Blake (bas). Trupa este confirmată în lineup-ul celei de-a 10-a ediții a Summer Well, alături de Woodkid, Of Monster and Men, Keane, Two Doors Cinema Club, Foster the People sau Balthazar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *