Nicoleta Nuca - Ce fraieri, Radio Click Romania, despre Nicoleta Nuca, Nicoleta Nuca, Ce fraieri, chat Radio Click Romania, chat romanesc,

Nicoleta Nuca – Ce fraieri | Radio Click Romania

Intra pe cel mai tare chat romanesc si cere ca dedicatie melodia Nicoleta Nuca – Ce fraieri la Radio Click Romania, pentru cei dragi tie.

Despre Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca este născută pe data de 26 ianuarie 1994 în Chișinău, Moldova. Artista s-a făcut cunoscută datorită participării la emisiunea concurs X-Factor. Aici, sub tutela lui Ştefan Bănică Jr, a reușit să ajungă până la edițiile de gală ale emisiunii.

În februarie 2015, artista a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova. Din repertoriul artistei mai fac parte melodii cum ar fi „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, „Amintiri”, „Când pleci”, „N-am pierdut nimic”, „Tot mai rar”, „Protest” și altele.

După ce ne-a încântat cu una dintre cele mai ascultate melodii, „Nimeni nu-i perfect”, Nicoleta Nuca lansează o noua melodie. Se numește „Ce fraieri” și este plină de emoție. Artista este recunoscută pentru melodiile de dragoste dar mai ales pentru timbrul său vocal. O voce puternică, ce știe să fie sensibilă, când este cazul. Cu versurile acestei melodii pune accentul pe iubirea pe care nu o observăm și riscăm să o pierdem, deoarece privim în alte direcții.

Dacă ți-a plăcut acest articol poți să-l distribui pe facebook sau twitter. În plus citește și despre ELYZA – Tigara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *