Nicole Cherry - Noptile, Nicole Cherry, Nopțile, Radio Click România, lansare, piesă nouă, baladă, emoționantă, iubire pierdută, dorință, fericire, modernă, pop, R&B, versuri, Irina Rimes, Dayana, regret, nostalgie, succes, artistă, România, premii, MTV Europe Music Awards, post de radio online, muzică românească, internațională, programe, știri, emisiuni de divertisment, talk-show-uri, talent, versatilitate,

Nicole Cherry – Noptile | Radio Click Romania

Ascultă Nicole Cherry – Noptile la Radio Click România. O piesă emoționantă care merită să fie ascultată de toți fanii muzicii românești.

Nicole Cherry, una dintre cele mai apreciate artiste din România, lansează o nouă piesă emoționantă, „Nopțile”. Lansată pe 27 mai 2024, este o baladă melancolică despre iubire pierdută și dorința de a regăsi fericirea.

„Nopțile” este o piesă cu o sonoritate modernă, influențată de pop și R&B. Versurile, scrise de Irina Rimes și Dayana, sunt pline de emoție și descriu cu acuratețe sentimentele de regret și nostalgie ale unei persoane care a pierdut dragostea.

Nicole Cherry a declarat despre noua sa piesă: „Sunt foarte emoționată de lansarea piesei „Nopțile”. Este o piesă foarte personală pentru mine, care vorbește despre o experiență prin care am trecut în ultima vreme. Sper că va ajunge la sufletele ascultătorilor mei și îi va ajuta să se regăsească în versurile sale.”

Piesa „Nopțile” poate fi ascultată pe toate platformele de streaming muzical, precum și pe Radio Click România. De asemenea, videoclipul melodiei poate fi vizionat mai jos.

Nicole Cherry este una dintre cele mai de succes artiste din România. A debutat în 2010, la vârsta de 14 ani, cu piesa „Memories”, care a devenit rapid un hit. De atunci, a lansat numeroase alte piese de succes, precum „Ultima noapte”, „Îți promit”, „Flori de gheață” și „Frumos”. De asemenea, a câștigat numeroase premii, inclusiv premiul pentru „Cea mai bună artistă română” la MTV Europe Music Awards.

Nicole Cherry la Radio Click România

Radio Click România a ales să promoveze piesa „Nopțile” în cadrul playlistului său, considerând că este o melodie de o calitate excepțională care merită să fie ascultată de un public cât mai larg.

Radio Click România este un post de radio online care promovează muzica românească și internațională. Postul are o gamă largă de programe, inclusiv muzică, știri, emisiuni de divertisment și talk-show-uri.

„Nopțile” este o piesă emoționantă și frumoasă care merită să fie ascultată de toți fanii muzicii românești. Piesa demonstrează din nou talentul și versatilitatea lui Nicole Cherry, una dintre cele mai importante artiste din România.

Citește și despre Tania Turtureanu – Ce frumos. Nu uita să te abonezi la pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *