NEXT EX – Shape me

NEXT EX a lansat un nou single, „Shape me”, însoțit de videoclip. Mai multe detalii…

NEXT EX - Shape me, NEXT EX, Shape me,

NEXT EX a lansat un nou single, „Shape me”, însoțit de videoclip. Mai multe detalii despre inspirația din spatele piesei puteți afla din articol. Melodia „Shape Me” va fi inclusă pe următorul album al trupei. Videoclipul este filmat la București de către Fine Gentlemen Studio. Trupa NEXT EX este formată din Andrea Sofronie (voce) ,Robert Iulian (clape, synth, chitară) și Sergiu Stanciu (tobe, percuție). Debutând în vara anului 2016 cu single-ul „Hey Girl (Self-Conscious Talk)”, NEXT EX au crescut repede în preferințele unui public doritor de ceva nou. Piesa a fost primită excelent, fiind difuzată în heavy rotation la Radio Guerrilla unde trupa a avut și prima apariție într-o emisiune live, în cadrul Guerrilla LogOUT cu Bogdan Șerban.

Următorul single, „Close”, lansat la scurt timp, a venit să completeze imaginea proaspetei formații: un sound actual, electro/pop cu baze alternative, o atmosferă electrizantă, dark glam, versuri personale cântate de o voce feminină versatilă și expresivă. Aflat în lucru timp de mai bine de doi ani, albumul de debut NEXT EX, intitulat „Mistakes”, a fost lansat la finalul anului 2017. Anul 2018 a găsit formația pregătind un nou material de studio, lansând un single proaspăt – „Holy Grail” – însoțit de un videoclip spectaculos, filmat dintr-un singur cadru, participând la seria de evenimente Street Food Festival din toată țara (concertând în opt orașe) și concertând la două festivaluri internaționale de tip showcase, dedicate tinerelor formații ce aspiră la o carieră internațională: EEMC (Sibiu) și Indirekt Showcase (Belgrad).

Asculta NEXT EX – Shape me 

„Suntem suma proiecțiilor celorlalți. Fiecare om te privește prin filtrul propriu, vede mai degrabă imaginea ideală despre tine decât ceea ce ești tu. Nu de puține ori ajungem să credem aceste proiecții mai mult decât ceea ce ar trebui să știm despre noi înșine. Tânjim după iubirea celuilalt încât ajungem să ne ignorăm instinctele și să ne pierdem autenticitatea. Cine sunt eu dacă nu o sumă a tuturor buzelor care m-au modelat după propriile idealuri”, (Andrea, NEXT EX).

În cei aproape 3 ani, trupa a adunat și o serie de prestații live, susţinând concerte în deschiderea trupei Phantogram (USA) sau la festivaluri priecum Shine (București), Sziget (Ungaria), United Islands of Prague (Cehia), SnowFest (Franța), dar şi în cadrul seriei de evenimente Street Food Festival din toată țara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *