Natalia – Fluturi in stomac

0
Natalia - Fluturi in stomac, Radio Click Romania, despre Natalia, Natalia, Fluturi in stomac, asculta Radio Click Romania, despre Natalia Chisalita, Natalia Chisalita,

Natalia – Fluturi in stomac | Radio Click Romania

Asculta Natalia – Fluturi in stomac la Radio Click Romania, singurul radio romanesc cu chat online romanesc pentru telefon mobil.

Natalia a lansat o melodie nouă și noi nu puteam să nu o propunem aici. Deși este pentru prima data când scriu despre Natalia, ea a lansat deja câteva melodii și a participat deja la câteva concerte. Printre ele, a cântat chiar în deschiderea concertului lui Gregory Porter.

Despre Natalia

Pe numele său real Natalia Chisăliță este născută în Reșița. S-a îndrăgostit de lumea muzicii încă de la o vârstă fragedă și a luat lecții de canto. A continuat cursurile de canto cu Daniel Iordăchioaie la București. A avut norocul să moșteneascăa, pe lângă bunătatea părinților, talentul bunicului ei, care a fost poet.

Emoţiile, indiferent că e vorba de bucurie, de tristeţe, de furie, de dezgust, le simțim în corpul nostru sub diverse forme. Când iubim sau ne îndrăgostim de cineva, simțim acea senzație de la care a apărut vorba de ”fluturi în stomac”.

Citește și despre Nicole Cherry x TataVlad – Nu mai consum. Dă un like și pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *