Mita (Bere Gratis) – Nimeni

Mita (Bere Gratis) - Nimeni, single nou + videoclip 2019, Mita, Bere Gratis, Nimeni, single nou, videoclip 2019, Mitza, Mita Bere Gratis,
loading...

Mita (Bere Gratis) – Nimeni, single nou + videoclip

Asculta live Mita (Bere Gratis) – Nimeni, single nou + videoclip 2019. Solistul trupei Bere Gratis, Mitză, a lansat piesa solo, “Nimeni”.

Solistul trupei Bere Gratis, Mitză, cum îl știe toată România, a concretizat ideea unei piese solo, “Nimeni”, în colaborare cu Sprint Music. Melodia îi aparține, surprinde în versuri un dialog între rațiune și sentimente. „Nimeni” este prima dintr-o serie de piese pe care urmează să le interpreteze în câteva variante surpriză, pentru momentele în care sentimentele sunt mai presus decât cuvintele. Trupa Bere Gratis este o formație românească de muzică pop-rock, fondată în 1998, la București. Cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei și vremurilor, cu credința că întreaga lume li se așterne la picioare.

”Piesa ”Nimeni” este compusă 100% de Mihai Georgescu, vorbește despre momentele în care stai de vorba cu sufletul tău si cu inima ta. Ai senzația că până și ele te-au lăsat baltă, că nu mai reacționează, că nu mai există dialog între rațiune și sentimente! Videoclipul arată cum vrei să te răzbuni pe propria inimă. Pentru că nu mai trăiește sau nu mai e în stare să trăiască sentimente, dar totul devine un boomerang asupra ta”, povestește Mitză. ”Este prima piesă solo a mea și probabil nu și ultima. ”Nimeni” este o idee pe care o am de ceva vreme și iată că acum vede lumina (publicului)”, a mai completat Mihai Georgescu.

Asculta live Mita (Bere Gratis) – Nimeni

În perioada 1998-2013, formația a scos 13 materiale discografice, dintre care: „Ce mișto”, „Ultrafete”, „Senior senior”, „Poveste de oraș”, „Vino mai aproape”, „La tine aș vrea să vin”, „Cineva mă iubește”, „Eu nu am să te las”, „Îți mai aduci aminte”, „Două inimi” și „O lume nebună”. Formația a fost fondată de Mihai ‘Miță’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *