Asculta online, MIRA - Maldita Noche, muzica noua 2019,

Asculta online MIRA – Maldita Noche, muzica noua 2019

MIRA lansează „Maldita Noche” un single latino, fresh, cu un videoclip cinematic, regizat de Dan Petcan. In clip, o vedem pe artista in doua ipostaze opuse: cand dulce si jucausa, cand o adevarata ”femme fatale”.

Piesa este o producție Code Production și Golden Boy Society. Muzica și versurile sunt compuse de Tascău Marian Bogdan, Vescu Angela, Mario Fresh, MIRA și Perozo Yustiz Carlos Enrique, iar orchestrația este realizată de Răzvan Matache și Tigănuș Alin. Single-ul anterior al artistei, „Străzile din București”, realizat în colaborare cu Florian Rus și lansat în urmă cu două luni, este în prezent cea mai difuzată piesă pe radiourile din România.

„Povestea piesei „Maldita Noche” e destul de simplă: o femeie îndrăgostită, trăiește o poveste amoroasă cu mult tumult. O să vedeți o femeie bipolară -nimic neobișnuit hahaha!- care e sătulă de jocurile bărbatului dar, în același timp, nu vrea să îl lase. Filmările au durat 12 ore și cred că a fost cel mai solicitant clip de până acum. Am încercat multe lucruri pentru prima dată și pentru experiența asta îi mulțumesc lui Dan Petcan. Mai multe vedeți voi în clip!”, declară MIRA.

MIRA a ajuns în atenția publicului din România în 2012, după ce a apărut în cadrul show-ului Vocea României, făcând parte din echipa antrenorului Marius Moga. Odată lansată, MIRA și-a continuat cariera muzicală cu o serie de piese de succes: „Like”, „Bella” și „Baladă de iubire”. În plus, artista a colaborat cu Kio și What’s Up pentru „Dragostea nu se stinge” și cu Corina și Skizzo Skillz pentru „Fete din Balcani”. „Ce-o fi o fi”, colaborarea MIREI cu Vescan, a reușit să cumuleze în mai puțin de 6 luni peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, clasându-se de asemenea în topul difuzărilor radio și TV din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *