Mark Stam feat. Sore – E Ok

0
Asculta online, Mark Stam feat. Sore - E Ok, single nou

Mark Stam feat. Sore – E Ok, single nou

Asculta online Mark Stam feat. Sore – E Ok. Mark Stam colaboreaza cu  Sore pentru piesa ”E ok”. Artistul ii incurajeaza pe toti cei care trec prin momente mai putin fericite.  Le transmite ca este ok ca in viata sa existe si perioade mai grele.

„Mă simt binecuvântat pentru această piesă, m-a ajutat să trec peste cele mai obscure perioade din viața mea. Mă bucur că am putut să mă pun timp de jumătate de an în locul unui ascultător, s-o savurez de parcă o auzeam pentru prima dată și să o las să-mi fie călăuză atunci când mă simțeam rătăcit. Se spune că „e nevoie de mult curaj pentru a-ți depăși vulnerabilitatea”.   Cred că ar fi corect să spunem că „E nevoie de mult curaj pentru a sesiza și a accepta vulnerabilitatea”.  Vulnerabilitatea făcând parte din noi. Fără ea nu am putea înțelege cu adevărat cât de puternici suntem. Piesa aparține celor care o ascultă și o vor asculta de azi înainte, conectându-se emoțional cu ea”, a spus Mark Stam despre piesa „E OK”.

Mark Stam feat. Sore – E Ok

Piesa „E OK” a fost compusă de Mark Stam, 911 și Alex Turcu, versurile au fost scrise de Mark, iar producția a fost realizată de 911 și Alex Turcu.

„Mă bucur să colaborez cu Mark pentru această piesă. În primul rând, pentru că îl consider una dintre noile voci emblemă, și în al doilea rând, pentru că piesa are un mesaj pe care noi toți ar trebui să ni-l impunem cât mai des. Vulnerabilitatea este o putere, nu o slăbiciune, și a fi sinceri despre ce și cum simțim ne face oameni mai buni, mai frumoși și mai puternici”, a declarat Sore.

Artiștii și-au dorit să poată răspândi împreună mesajul piesei și să-l ducă mai aproape de cei care o vor asculta, dându-le astfel puterea să zâmbească și să meargă mai departe cu optimism și curaj. Colaborarea cu Sore este o încântare pentru Mark.

„Sunt onorat să cânt împreună cu Sore, o persoană uimitoare, profesionistă și extrem de talentată. Mă bucur că a acceptat să ducem împreună mesajul acestei melodii ascultătorilor noștri. Când ai oameni superbi lângă tine, numai lucruri superbe se întâmplă. Un mare mulțumesc și lui Alex Ghinea (911) și Alex Turcu. Ei au îmbrăcat într-un instrumental superb textul și liniile mele melodice, fără de care această piesă nu avea cum să prindă viață. V-am îmbrățișat”, a completat artistul.

Mark Stam feat. Sore – E Ok

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre aceasta colaborare. Citeste si despre FiRMA – Regina Noptii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *