Mario Fresh x Connect-R – Umbre

0
Mario Fresh x Connect-R - Umbre, single nou, videoclip

Mario Fresh x Connect-R – Umbre, single nou, videoclip

Mario Fresh si Connect-R colaboreaza pentru prima data.  Colaboreaza pentru una dintre cele mai asteptate piese ale momentului, „Umbre”. Cei doi artisti au surprins pe toata lumea cu noua piesa. „Umbre” este un single special scris pentru cei care incă traiesc in trecut si spera la o noua sansa.

Mario Fresh lansează împreună cu Connect-R o piesă de dragoste cu final trist. „Umbre” descrie starea apăsătoarea care se așterne în urma ruperii unei relații ce s-a încheiat, inainte ca cei doi să pună punct cu adevărat. Piesa este compusa de către Connect-R împreună cu Mario Fresh, Paul Iorga și Ion George Tudor.  „Umbre” este un manifest în luna iubirii. Single-ul este însoțită de un videoclip cinematic, cu explozii reale și plin de suspans, ce ne duce cu gândul la filmele de la Hollywood.

Mario Fresh x Connect-R – Umbre

„Sunt foarte fericit că la 22 de ani am compus și lansat „Umbre” alături de Connect-R, unul dintre idolii copilăriei mele. Despre „Umbre” pot să spun că este un single foarte sensibil, cu un mesaj emblematic pentru fiecare persoană care trăiește o poveste de dragoste și inevitabil ajunge să cunoască și suferința, care este măcinată de gândurile pe care nu le ai atunci când simți că ești iubit. Pentru clip am cumpărat special un Jaguar și am surprins în real time momentul exploziei. Cred că mulți dintre noi se vor regăsi în povestea „Umbre”, povestește Mario Fresh.

„Am scris „Umbre” acum ceva timp și descrie perfect acel moment absolut gol dintr-un cuplu. Spun asta pentru că piesa pune accentul pe momentul în care vrei să mergi înainte, dar în același timp, îți lipsește curajul de a opri totul și tinzi să rămâi ancorat acolo. „Umbre” a fost gândit în culori și nu în cifre și spun asta pentru că single-ul în sine este o mărturie vie. „Umbre” vorbește despre acceptare și identificare. Atunci când tragem linie la sfârșitul experienței frumoase numite dragoste, ne dăm seama că nu aparținem nimănui și nimeni nu ne aparține”, spune Connect-R.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre VUNK & Alexandra Stan – Asta-i pentru altcineva. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *