Marina – Handmade Heaven

0

Marina – Handmade Heaven După o schimbare de nume și trei ani de absență din…

Marina – Handmade Heaven

După o schimbare de nume și trei ani de absență din lumina reflectoarelor, artista cunoscută drept Marina and the Diamonds a revenit cu single-ul ”Handmade Heaven”.  Melodia va fi inclusă pe viitorul album al cântăreței galeze.După succesul înregistrat cu piesa „Baby”, lansată în colaborare cu Clean Bandit și Luis Fonsi, Marina revine cu prima ei piesă solo după o pauză de 3 ani. Intitulată „Handmade Heaven”, melodia are un sound electro-pop și este compusă de Marina și produsă de Joel Little. Starea de melancolie a piesei este accentuată printr-un videoclip realizat de Sophie Muller și filmat în Tallinn, Estonia.

Noul single anunță cel de-al patrulea album de studio al artistei și totodată primul ce va fi lansat sub numele Marina. „Handmade Heaven” este o piesă ce se distinge de sound-ul discului, artista ținând să anunțe fanii că acest material îi va surprinde. Marina a înregistrat noul album în Londra, Suedia și Los Angeles. Discul marchează o nouă etapă în cariera artistei, după o pauză îndelungată în care „s-a redescoperit pe sine”. În anii de absență, Marina s-a întors la școală pentru a studia personalitatea umană și teoria atașamentului.

Asculta    Marina – Handmade Heaven

„Când oamenii vor auzi prima piesă, se vor gândi probabil:”Oh, știu exact cum o să sune noul album”. Dar nuuuu au nicio idee”, a scris artista.

Marina and the Diamonds a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu ocuparea locului al doilea la BBC Sound of 2010. În același an a fost nominalizată la Brit Awards și a câștigat la MTV Europe Music Awards premiul categoriei Best UK & Irish Act. Cele mai cunoscute piese din repertoriul Marina and the Diamonds sunt „Primadonna”, „How to Be a Heartbreaker” și „Hollywood”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *