Marcel Pavel – Zana mea frumoasa din povesti

Asculta online, Marcel Pavel - Zana mea frumoasa din povesti, single nou

Asculta online Marcel Pavel – Zana mea frumoasa din povesti, single nou

Marcel Pavel lanseaza  piesa “Zana mea frumoasa din povesti”, revenind in atenția publicului cu o declaratie de dragoste care rascoleste sufletele.

Marcel Pavel prezintă publicului său o melodie de suflet, “Zâna mea frumoasă din povești”, filmată într-un cadru cât se poate de romantic, la malul mării. „Zâna mea frumoasă din povești/ În visele mele strălucești / Ai adus iubire în viața mea/ Luminezi în suflet ca o stea”, așa suna o declarație de dragoste cu un puternic impact emoțional, în semnătura muzicală a artistului Marcel Pavel. Tot Marcel Pavel este cel care semnează compoziția muzicală și versurile pentru cea mai nouă piesă lansată.

Marcel Pavel – Zana mea frumoasa din povesti

Marcel Pavel a urmat Liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești și este absolvent al secției canto clasic din cadrul Universității Naționale de Muzică din București. Artistul s-a lansat în anul 2000 cu melodia „Frumoasa mea” în compoziția bunului prieten Ovidiu Komornik, piesă care a cucerit topurile românești de la vremea respectivă.

Cât despre colaborările sale muzicale, Marcel Pavel a lucrat și cântat cu artiști precum Monica Anghel, Laurențiu Cazan, NICO, Bodo de la Proconsul, Andra, Sanda Ladoși, Luminița Anghel, iar pe plan internațional cu Boney M, Toto Cutugno sau Smokie. În 2002, câștigă selecția națională Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa „Tell me why”, clasându-se pe locul 9 în marele concurs internațional, o performanță remarcabilă pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.