Marc Anthony - Punta Cana, Radio Click Romania, Marc Anthony, Punta Cana, asculta Radio Click Romania, despre Marc Anhony,

Marc Anthony – Punta Cana

Ascultă online Marc Anthony – Punta Cana la Radio Click Romania și dacă-ți place propune-o în TOP 40 muzică nouă.

Iubitul cântăreț de muzică latino, Marc Anthony, a lansat o melodie nouă romantică și nu aveam cum să nu o propunem și noi aici.

Despre Marc Anthony

Marc Anthony, pe numele său complet Marco Antonio Muñiz, este un cunoscut artist și actor american de origine portoricană. Născut pe 16 septembrie 1968 în New York City, Statele Unite ale Americii, el a avut o carieră impresionantă în muzică și film.

Marc Anthony este cunoscut pentru abilitățile sale vocale remarcabile și pentru contribuțiile sale la muzica salsa și latin pop. El a lansat numeroase albume de succes, inclusiv „Otra Nota” și „Todo a su tiempo”.
Una dintre cele mai mari realizări ale sale a fost albumul „Marc Anthony” din 1999, care a fost extrem de bine primit atât la nivel comercial, cât și în rândul criticilor. Acest album a inclus hit-uri precum „I Need to Know” și „You Sang to Me”.

Marc Anthony rămâne unul dintre cei mai influenți și iubiți artiști din lumea muzicii latino, aducând contribuții semnificative la promovarea genului salsa și la atragerea unei audiențe internaționale.

Citește și un articol despre Cally Roda x ADDA – Aleea. Nu uita de pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *