Majii x AMI – Să te întorci

0
Majii x AMI - Să te întorci, Radio Click România, Majii, AMI, Să te întorci, asculta Radio Click România, despre AMI

Majii x AMI – Să te întorci

Ascultă live Majii x AMI – Să te întorci la Radio Click România și voteaz-o dacă crezi că merită să facă parte din TOP 40 muzică nouă.

Despre Majii

Majii este un proiect fondat în anul 2018, care încurajează entertainmentul și arta în toate formele și culorile lor. Majii nu se limitează la o singură cale de exprimare artistică și nici la un stil muzical, întrucât scopul final este dizolvarea etichetelor de orice fel – alături de o experiență audio-vizuală completă.

Despre AMI

AMI este o cântăreață româncă de muzică pop care și-a făcut simțită prezența în industria muzicală încă din anii 2010. Ea a devenit cunoscută pentru hiturile ei contagioase și pentru colaborările de succes cu alți artiști din România și din străinătate. AMI a câștigat popularitate în special prin piese precum „Trumpet Lights”, „Te Cunosc De Undeva” sau „Otra Vez”, care au avut un impact semnificativ în topurile muzicale din România și din alte țări. Cu un stil eclectic și versatil, își reinventează constant sunetul și imaginea în industria muzicală. Ești fan al muzicii ei?

Citește și un articol despre VUNK – Număr până la 3. Nu uita de pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *