Macora x Mario Fresh – 4play

Asculta online, Macora x Mario Fresh - 4play, single nou

Asculta live Macora x Mario Fresh – 4play, single nou

MACORA  colaboreaza cu Mario Fresh si lanseaza „4play”, un single cu versuri in limba engleza si beat-uri pop dance.

Piesa  „4play” dezvăluie povestea de iubire pe care un îndrăgostit o trăiește atunci când în mintea, sufletul și inima lui există doar o singură persoană. Nu a fost prima dată când cei doi artiști s-au întâlnit în studio. De-a lungul timpului, MACORA și Mario au colaborat pentru producția mai multor hituri.  Printre ele se numara  „Caliente” și „Solo”, single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Macora x Mario Fresh – 4play

 

Despre MACORA

MACORA (Răzvan Matache) este un producător, artist și compozitor român. Proiectul muzical a devenit internațional la scurt timp după ce a fost lansat, iar primele sale piese, „Show You” și „Outside”, s-au făcut deja cunoscute în mai multe țări. Debutul muzical al artistului a avut loc în urmă cu aproape 20 de ani, iar de atunci a colaborat cu artiști precum Connect-R, Antonia & Alex Velea, Andra, Pepe, Irina Rimeș, Nicole Sherry, DJ Sava, Raluka, Faydee și mulți alții.

De la muzică electronică, urbană, pop și până la ritmuri afro și latino, stilul MACORA s-a făcut remarcat mereu prin creativitate și versatilitate, precum și printr-un sound muzical autentic. Pasiunea producătorului pentru muzică a început la vârsta de 4 ani (cu percuția), iar pe parcurs a început să studieze chitara și pianul. Fiind un autodidact convins, MACORA rămâne permanent preocupat să îmbine toată experiența sa muzicală în producții dintre cele mai surprinzătoare.

Despre Mario Fresh

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci” și „Ne mințim”. A colaborat de mai multe ori cu Lino pentru piese de succes precum „Paharele” și „Alfabetul iubirii”, iar în 2020 a lansat piese precum „Brațe străine”, alături de Andra, „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor.

La finalul anului a făcut echipă cu JO pentru o melodie emoționantă: „Vestirea Nașterii Lui”. Recent, Mario a lansat „Adu-mi soarele”.  O piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă.

Macora x Mario Fresh – 4play

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa. Citeste si despre Antonia – Imi placi tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *