Lora – Tu si ea

0

Asculta online Lora – Tu si ea, single nou si videoclip 2019 Lora a lansat…

Asculta online Lora - Tu si ea, single nou si videoclip 2019, Asculta online, Lora - Tu si ea, single nou, videoclip 2019, Lora, Tu si ea, versuri Tu si ea, Lora 2019,

Asculta online Lora – Tu si ea, single nou si videoclip 2019

Lora a lansat o melodie romantică şi extrem de catchy, „Tu şi ea”. Asculta online Lora – Tu si ea, single nou si videoclip 2019.

Lora a lansat o melodie romantică şi extrem de catchy, „Tu şi ea”, care primeşte un videoclip sexy şi diabolic. Are alura unei piese de teatru şi a unui episod de serial modern. Urmăreşte această epopee dansabilă a infidelităţii în articol.Lora cântă în „Tu şi ea” despre masculul fatal şi infidel, descoperit treptat-treptat de femeia anului 2019. Protagonista se ceartă cu iubitul şi găseşte metode inedite de a îl descoase şi pedepsi pentru infidelitate. Lora apare în clip dansând lasciv şi etalând o figură de femeie alpha. Iubitul primeşte pastile în vinul preferat şi ajunge pe un scaun de tortură. Nu e o tortură reală, ci mai degrabă un teasing, pentru că femeia trădată îl plăteşte cu aceeaşi monedă, găsind un boy toy. Exact ca în filmul „The Other Woman”, doamna numărul 1 din viaţa masculului şi al său „side piece” se aliază şi bat palma spre final de clip.

Lora este la prima piesă din 2019 şi a strâns deja peste 120.000 de vizualizări cu acest track. Single-ul cel nou este compus de către Lora, alături de Şerban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy și Smiley, în studioul HaHaHa Production. Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir, care a colaborat cu câţiva actori în vogă la ora actuală pentru acest material. E vorba despre actorul Paul Diaconescu, din serialul „Triplu Sec”, dar şi actorul Alex Coman şi supermodelul internaţional Alina Puşcau. Lora a încheiat anul 2018 cu piesa „Rădăcini”, care sărbătorea frumuseţile României cu ocazia Centenarului.

Asculta online Lora – Tu si ea

Artista a cucerit undele radio şi Internetul cu track-ul „Soare Negru” anul trecut, dar şi cu melodia „Pleacă”. Colaborarea cu Shift „Până în Rai” a primit un clip provocator, foarte apreciat de fani. Muziciana a dat lovitura cu câteva zile în urmă cu hitul „Dor să te ador”, alături de Doddy, care a strâns peste 65 de milioane de vizualizări pe YouTube. A stat o lună în topul Trending. Lora, pe numele său real Laura Petrescu a devenit cunoscută ca membru al formaţiei Wassabi. A fost jurat al emisiunii Next Star şi este şi actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea Star Factory în anul 2004.

Versuri – Tu si ea

Am auzit eu ceva ca ar mai fi cineva
Cuminte, frumoasa, te asteapta acasa
Ai reusit cumva sa-mi pacalesti inima
E prinsa in plasa, nu poa’ sa mai iasa

Bate tare, n-are scapare
Unde sa fug eu sa ma adun zau..
(Ti-am gresit eu cu ceva)

Azi cu mine, ieri cu ea
Tu si eu, tu si ea
Ne jucam de-a dragostea
Tu si eu, tu si ea

Azi cu tine, maine el
De ti-as face la fel
Spune-mi daca ti-ar placea
Eu cu el, tu cu ea

Azi cu tine, maine el
De ti-as face la fel
Spune-mi daca ti-ar placea
Eu cu el, tu cu ea

Spune-mi si mie ceva
N-ai auzit tu cumva
Ca orice ai face
Roata se intoarce

Da’ nu te las eu asa
Ma roade inima mea
Si face ce face
Tot la tine se intoarce

Bate tare, n-are scapare
Unde sa fug eu sa ma adun zau..
(Ti-am gresit eu cu ceva)

Azi cu mine, ieri cu ea
Tu si eu, tu si eaaa
Ne jucam de-a dragostea
Tu si eu, tu si eaaa

Azi cu tine, maine el
De ti-as face la fel
Spune-mi daca ti-ar placea
Eu cu el, tu cu ea (x2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *