Lora - Loc de 2, single nou

Lora – Loc de 2, single nou, videoclip

Lora revine in atentia fanilor cu „Loc de 2”, o piesa plina de emotie. Piesa vorbeste despre partile mai putin frumoase ale iubirii. Melodia beneficiaza de un videoclip regizat chiar de artista. Te invitam sa-l urmaresti in articol.

Compusă de Anastasia Sandu și Dorian Oswin, piesa „Loc de 2” reușește să ajungă la sufletele ascultătorilor încă de la prima notă. Lora ne cântă despre iubire, durere și nostalgii în noua melodie. Aceasta este acompaniată de un videoclip gândit și regizat de Lora, alături de Adi Popa. Lora este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania.  Cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca „Rămas bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri în doi”, „Cinci”, „Până în rai” sau „Soare negru”.

Despre Lora

„Dacă am putea deschide câte o ușă și privi în viitor înainte de a lua o decizie impulsivă, dacă am ști să vedem și partea noastră de vină și am încerca să iertăm în loc să ne răzbunăm, acel viitor ar fi blând cu noi, ne-ar ierta și, cel mai important, n-ar încerca să ne uite”, a comentat Lora.

În 2019, artista ne-a prezentat „Despre demoni si iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hit-uri ca „Rămas bun” sau „Cinci”, până la piese noi ca „Te rog” sau „Îmi cer iertare”. Spre finalul anului 2019, LORA a lansat două piese energice, „Fii tu fată” și „E nebună românca”.

Printre cele mai recente piese lansate de artistă se numără „Vrei să te mint”, o colaborare cu Marius Moga și „Perfect Defect” (ft. F. Charm).

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si  despre „3 Sud Est – De-ar vorbi inima„. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe chat romanesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *