Asculta live, LORA - Fii tu fata, single nou,

Asculta live LORA – Fii tu fata, single nou

LORA a lansat o noua piesa ritmata despre imputernicirea femeii, „Fii tu fata”. Pe un beat original, artista isi asuma imaginea de zeita greaca si prezintă puterea feminina intr-un videoclip proaspat.

LORA cântă în „Fii tu fata” despre relaţia dintre sexe şi despre aşteptările pe care le au femeile de la bărbaţi, dar şi de la alte femei. Costumul artistei aminteşte de o zeiţă greacă, undeva între Atena şi un personaj din „Wonder Woman”. În spatele LOREI se află dansatoare care se unduiesc senzual în faţa camerei, pe ritmul basului puternic din fundal. Piesa are puternice influenţe din folclor, având chiar un sample de „urătură” spre final sau mai bine zis de chemare la joc. LORA nu e la prima ispravă de explorare a feminităţii, ea lansând piesa „E nebună românca” în luna iulie a acestui an. Videoclipul acelui single a fost incitant, iar beat-ul antrenant.

LORA – Fii tu fata

De această dată muziciana a strâns o armată de amazoane care ne arată puterea feminităţii. Vedem fete rele şi tatuate, fetiţe inocente cu codiţe, dar şi blonde voluptoase. Din acest track reiese portretul femeii secolului 21, care trebuie să fie „sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminităţii”.

LORA a vorbit despre creaţia sa astfel: Cunosc femei care au reuşit. Au cariera lor şi au bărbatul care le adoră, care la rândul lui e un om cu visele împlinite. Portretul lor robot este în această piesă. Sper să vă ridice moralul şi să vă dea curaj când aveţi alegeri dificile de făcut.

Cântăreaţa a colaborat îndeaproape cu coregraful Bruce pentru întregul concept. Ionuţ Trandafir este regizorul acestui videoclip, punând în practică viziunea celor doi. LORA este apreciată ca una dintre cele mai bune voci din România şi a strâns milioane de vizualizări pe YouTube cu hituri ca „Rămas Bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri în doi”, „Cinci” sau „Până în rai”. În 2018 a apărut hitul „Dor să te ador”, colaborare cu Doddy, care a strâns peste 76 de milioane de vizualizări.

LORA – Fii tu fata

Versuri 

Fii tu fata aia care tine cu tine
Nu fata aia care se da dupa multime
Da fii tu, fii tu fata aia rea da’ buna ca-n filme
Nu fata gen tigara sa o arda oricine

Fii fata care are armele si coroana
Nu aia care fuge si se plange la mama
Da’ fii tu fata care-si face singura banii
Pe care nu se vad nici ranile si nici anii

Strang armada, cu armada, cu armada
Sa spargem cireada, da, cireada, da, cireada
Si-am s-aduc tornada, da tornada, da tornada
Ele sunt dovada, sunt dovada, sunt dovada

Ce-am mai vrut sa zic, ah
Fii baiatul care sa m-aprinda
Nu fi ala care sa ma stinga
De-si cauta valoarea prin oglinda

Nu strang ciorapi ca nu-s ma-ta
Ti-au murit si banii de pe card, aww
Si uite-ma cum ti-am facut loc in piesa mea
Imi multumeste ea, candva, c-ai invatat si tu ceva

Strang armada, cu armada, cu armada
Sa spargem cireada, da, cireada, da, cireada
Si-am s-aduc tornada, da tornada, da tornada
Ele sunt dovada, sunt dovada, sunt dovada…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *