Liviu Teodorescu a lansat Florile dalbe

1
Despre Liviu Teodorescu, Liviu Teodorescu a lansat Florile dalbe, videoclip 2020, Liviu Teodorescu, Florile dalbe, Liviu Teodorescu - Florile dalbe

Liviu Teodorescu a lansat Florile dalbe | videoclip 2020

Vino să vezi cum Liviu Teodorescu a lansat Florile dalbe, cel mai nou videoclip în 2020. Nu e un colind, este cea mai nouă melodie lansată de artist în acest an.

Despre Liviu Teodorescu

Este născut pe data de 12 iulie 1992 în București și a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea-concurs Vocea României. A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București și a fost admis la Conservator, secția Compoziție muzică ușoară.

De-a lungul timpului, artistul s-a remarcat atât ca și cântăreț cât și compozitor. Iar mai nou ca actor, participând la serialelele „Pariu cu Viața” și „O nouă viață”. Are la activ mai multe melodii lansate și diverse colaborări cu alți artiști. Din 2011 până în 2013 a mai făcut parte din trupa Lala Band și a participat la mai multe emisiuni-concurs reușind chiar să și câștige una, ”Te cunosc de undeva!”

La sfârșitul lunii octombrie, Liviu şi-a cerut prietena în căsătorie, filmând momentul special şi dezvăluindu-l fanilor pe YouTube.

Apropiindu-ne de sărbătorile de Crăciun, vom observa cum marea parte a artiștilor vor lansa colinde tradiționale sau versiunile proprii de colinde. Liviu Teodorescu ne propune o variantă a colindului „Florile Dalbe„.

Despre Florile Dalbe

Este un cover al colindului cu același nume însă are o interpretare originală. Pornind de la un soi de R&B, trecând puțin prin stilurile trip-hop şi post rock, pentru ca la final să auzim și rock alternativ. Artistul a reușit să personalizeze și să imprime acestui cover puțin din personalitatea și caracterul propriu.

Videoclipul este unul filmat în studio, cu artiştii din trupă, o atmosferă plină de lumini roşii şi fum.

https://www.youtube.com/watch?v=1613ZHLYaqU

Citește despre Feelings & Nicole Cherry – Împreună de Crăciun. Spune-ți parerea pe pagina de facebook sau pe pe pagina de irc chat mobil.

1 thought on “Liviu Teodorescu a lansat Florile dalbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *