Lindsey Stirling feat. Mako – Lose You Now

Asculta live, Lindsey Stirling feat. Mako - Lose You Now, single nou
loading...

Lindsey Stirling feat. Mako – Lose You Now, asculta live single nou

Asculta live Lindsey Stirling feat. Mako – Lose You Now. Lindsey Stirling incepe anul 2021 cu o piesa emotionanta, intitulata „Lose You Now”. Lansata in colaborare cu Mako (Alex Seaver), melodia vorbeste despre pierderea unor oameni dragi din viata artistei, prin intermediul videoclipului fiindu-le adus un omagiu.

„Această piesă era pe albumul meu („Artemis”) doar ca piesă instrumentală, dar am știut mereu că e o melodie specială. Îi sunt atât de recunoscătoare lui Mako pentru faptul că a scris versurile pentru „Lose You Now”, pentru că a captat perfect sentimentele pe care eu nu aș fi putut niciodată să le pun în cuvinte. Am plând ca un copil când i-am ascultat prima oară versiunea lui. Am simțit că tatăl meu și cel mai bun prieten (ambii decedați) mă îmbrățișau cu căldură.

Lindsey Stirling feat. Mako – Lose You Now

Realizarea acestei piese și a acestui videoclip mi-au adus o stare de liniște. Acest videoclip conține amintiri speciale cu oameni minunați pe care i-am pierdut”, a detaliat Lindsey Stirling.

„Lose You Now” este produsă de Jason Evigan, care a colaborat și cu Dua Lipa, Bebe Rexha și Jonas Brothers, iar videoclipul a fost editat de Lindsey împreună cu Stephen Mallett (Pentatonix, Logic, CHVRCHES).

Despre Lindsey Stirling

Este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de „violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Lindsey Stirling feat. Mako – Lose You Now

Daca ti-a placut aceasta colaborare scrie-ti parerile pe pagina noastră de facebook sau pe pagina noastra de chat mobil radioclick. Citeste si despre  Jennifer Lopez – In The Morning sau despre Antonia – Taifun si cere-le ca si dedicatii intrand pe chatul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *