Ligia - Bendito, Radio Click Romania, Ligia, Bendito, melodie nouă, muzică latină, ritm molipsitor, energie, optimism, petrecere, voie bună, club, mașină, videoclip, imagine colorată, dinamică, carieră artistică, talent, voce puternică, stil muzical unic, despre Ligia,

Ligia – Bendito

Asculta Ligia – Bendito la Radio Click Romania, este o piesă energică și vibrantă care te va face să te simți bine.

Ligia, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, lansează o piesă nouă și energică, intitulată „Bendito”.

Piesa, lansată pe 10 iunie 2024, are un ritm molipsitor și un mesaj optimist care te va face să te simți bine imediat. Versurile pline de viață ale Ligiei, alături de o melodie antrenantă, te vor transpune imediat într-o atmosferă de petrecere și voie bună.

Despre Ligia

Ligia, pe numele sau real, Ligia Moldovan a devenit cunoscută din prima editie „X Factor”. A promis atunci că se va ține de muzică si asa a fost. Ligia este cunoscută pentru vocea sa puternică, energia debordantă și stilul muzical unic. De-a lungul timpului a colaborat cu Vescan, dar și cu F.Charm, lansând, atât în română, cât și în engleză, hitul „30 de grade”.

Nu mulți știu despre Ligia că adoră să picteze și să modeleze bijuterii din pastă polimerică. Atunci când era mică colecționa timbre.

Bendito

„Bendito” este o melodie perfectă pentru a te pune în mișcare. Este ideală pentru a fi ascultată la club, în mașină sau la o petrecere cu prietenii. Videoclipul piesei este la fel de vibrant ca și piesa în sine. Ligia apare în diverse ipostaze pline de energie, pe fundalul unor imagini colorate și dinamice. Videoclipul te va face să simți cu adevărat energia piesei și te va încuraja să te bucuri de viață la maximum.

Citește și un articol despre Magda Ignat – Oriunde ai fi. Nu uita să te abonezi la pagina noastră de facebook, afli gratuit cele mai noi știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *