Lidia Buble & Mabel Yeah – Por Amor

0
Lidia Buble feat. Mabel Yeah - Por Amor, Lidia Buble, Mabel Yeah, Por Amor

Lidia Buble & Mabel Yeah – Por Amor

Asculta live Radio Click Romania si cere ca preferinta pentru cei dragi tie melodia Lidia Buble & Mabel Yeah – Por Amor.

Despre ”Por Amor”

Două artiste își unesc vocile pentru o piesă cu un puternic vibe latino. Lidia Buble și artista din Venezuela Mabel Yeah își unesc vocile pentru „Por Amor”. Cântecul este însoțit de un videoclip disponibil în articol.

„Por Amor” îmbină engleza cu spaniola și transpune ascultătorul într-o lume exotică, în care vara este eternă. Atmosfera latino, ritmurile senzuale și vocile celor doua artiste creează o poveste muzicală ce va rămâne mult timp pe repeat.

Muzica a fost compusă de  Tudor Ionescu, Felix Popescu (Felix Noa), Harvis Cuni Padron (Trump Beats), Alin Onoiu (SMAX) ți Mabel Yeah.
Versurile aparțin lui: Tudor Ionescu, Felix Popescu (Felix Noa), Harvis Cuni Padron (Trump Beats) și Mabel Yeah.
Producător: Alin Onoiu (SMAX).

Despre Lidia Buble și Mabel Yeah

Lidia Buble pleacă în aventura vieții sale, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Înainte de a pleca, ea a ținut să lase oamenilor dragi de acasă ceva frumos drept amintire: ”Por amor”.

Mabel Yeah declara, la rândul ei, că este încântată de colaborarea cu Lidia Buble. Este sigură că ascultătorilor le va plăcea această piesă în care se îmbină două culturi.

Dacă ți-a plăcut articolul, spune-ți părerea pe pagina noastră de chat mobil romanesc sau pe pagina de twitter. Citeste si despre ADDA – Puternica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *