La Multi Ani Radio Click Romania !!!

0

La Multi Ani Radio Click Romania !!!

1 August, Radio Click Romania implineste 11 ani de cand ne incanta cu muzica buna si emisiunile interesante.

Iata, incet, incet, s-au implinit 11 ani de la lansarea oficiala a acestui post de radio online. Timp in care am petrecut momente triste, momente vesele, petreceri sau clipe in care am preferat sa ascultam muzica propusa de moderatorii de la Radio Click Romania. Este ziua de nastere a postului de radio, a echipei si a ascultatorilor. Si cu bune si mai putin bune, dar mai mult cu bune,am incercat sa intram in casele voastre cu muzica variata si foarte buna.

RADIO CLICK ROMANIA!
RADIO CLICK ROMANIA!

1 August 2009 este ziua in care Radio Click Romania a intrat pentru prima data in casele Dumneavostra. Au trecut 11 ani de atunci, iar radioul a devenit una dintre principalele surse de informare. Un radio cu muzica pentru toate gusturile, aceasta este reteta care a facut din Radio Click Romania preferatul ascultatorilor. In spatele microfoanelor si a butoanelor sta insa multa munca si pasiune, iar zi de zi, in decursul celor zece ani de existenta, echipa Radio Click Romania a dat dovada de profesionalism si daruire.

De 11 ani de zile il asculti la serviciu, in masina sau acasa. De zece ani de zile te trezesti cu el si tot el de adoarme. De zece ani iti face doar bine asa ca e momentul sa-i spui „La Multi Ani”.

Stilul original abordat de echipa de moderatori ce se afla in spatele acestui proiect, face ca RadioClick Romania sa fie din ce in ce mai popular pe internet si sa se afirme in lumea posturilor de radio online ca un radio special, unic si cu ascultatori deosebiti.

La Multi Ani Radio Click Romania !!!

Radio Click Romania va ofera pagina sa oficiala cel mai complex ghid unde gasiti muzica noua,stiri ,chat unde puteti vorbii liberi cu prietenii vostrii dar si multe alte surprize. Vrei sa transmiti cuiva drag o dedicatie sau sa-i lasi un mesaj? RadioClick Romania e alaturi de tine, in fiecare zi cu cele mai frumoase melodii, aici ai parte de multa, multa distractie de fiecare data cand esti online impreuna cu noi.

RADIO CLICK ROMANIA!

Multumim oamenilor deosebiti care sunt alaturi de Radio Click Romania zi de zi, am invatat de la voi, ca… poti lumina ziua unui om cu un simplu zambet si un gest marunt.. Va asteptam in continuare alaturi de noi si speram sa ramaneti la fel de fideli cum ati fost pana acum. Cu respect si sinceritate echipa Radio Click Romania!

La multi ani Radio Click Romania!!! La Multi Ani, la cat mai multe impliniri si mult zambet !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *