Katy Perry – Never Worn White

Asculta live, Katy Perry - Never Worn White, single nou
loading...

Asculta live Katy Perry – Never Worn White, single nou

Katy Perry face un anunt important prin intermediul noului ei videoclip, „Never Worn White”. Artista dezvaluie ca este insarcinata cu primul ei copil, in versuri marturisindu-i iubirea logodnicului ei, Orlando Bloom.

Noul single al lui Katy Perry este o baladă emoționantă, în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom. Katy este bucuroasă că își vor petrece întreaga viață împreună, cântând în unul dintre versuri: „See us in 60 years with a full family tree”.

Katy Perry – Never Worn White

În videoclipul melodiei, Katy (35 de ani) radiază de fericire într-o rochie albă, surpriza venind în ultimele secunde ale clipului, în care o vedem pe artistă expunându-și burtica. Ulterior lansării clipului, Katy a confirmat și într-un live pe Instagram că așteaptă cu adevărat un copil și că în perioada următoare va dezvălui detalii și cu privire la viitorul ei album.

Single-ul „Never Worn White” vine după piesele „Small Talk” și „Harleys in Hawaii”. Ultimul album al lui Katy Perry, „Witness”, a fost lansat în 2017. Acesta a inclus piesele „Chained To The Rhythm” feat. Skip Marley și „Swish Swish” feat. Nicki Minaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *