Kamara – Leon

Asculta online, Kamara - Leon,   single nou,
loading...

Asculta online  single nou Kamara – Leon

Kamara a lansat o melodie care ii este dedicată fiului sau, Leon, care este bolnav. Fiul cantaretului sufera de o forma de paralizie cerebrala. „Trup și suflet voi lupta/Dau la schimb și viața mea/ în picioare să poți sta/Și să mergi pe calea ta”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Micuțul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la nașterea sa care a avut loc cu 2 luni înainte de termen. Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie. Deși are 5 ani, Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Asociația Ensar Duman sprijină campania „Încă un pas pentru Leon” și a prezentat cazul specialiștilor din Turcia încă de anul trecut. „După evaluarea medicală, specialiștii au recomandat un dublu tratament cu celule stem și, ulterior, o intervenție la nivelul nervilor coloanei vertebrale. Leon va începe tratamentul săptămâna viitoare, 13-19 mai 2019, la un spital de specialitate din Turcia. El va fi internat și însoțit de către ambii părinți”, spune Ensar Duman.

Tratamentul este costisitor și de lungă durată, de aceea, orice persoană care simte că trebuie să ajute este rugată să ni se alăture. Donațiile pentru acest caz se realizează în contul: Asociația Ensar Duman RO37BACX 0000001712976001 – RON RO10BACX 0000001712976002 – EUR RO80BACX 0000001712976003 – USD cu mențiunea Donație Camara Leon Akim.

Kamara a mărturisit că a intrat la show-ul Ferma pentru ca băiețelul său să poată fi operat. Micuțul urmează acum să meargă la tratament în străinătate. Mai mulți artiști, colegi de breaslă de-ai lui Kamara, au transmis mesaje emoționante după apariția videoclipului.

„Și eu sunt lângă ține și lângă Leon dragă Kamara, oricând ai nevoie de mine!! Emoționant! Ajută-i Doamne pe Kamara și puiul lui Leon!!? Te iubesc, Leon!❤️”, a scris Minodora.

„De multe ori judecăm Omul înainte de a-i cunoaște povestea. Astăzi vorbesc despre prietenul meu, Kamara, care, fără nicio ezitare, fără nicio secundă de dubiu, fără a se gândi vreodată la el sau a se plânge că nu are una-alta, luptă cu toată ființă pentru copilul lui, Leon. Asta înseamnă un părinte cu spirit de sacrificiu. Cine știe despre ce e vorba, nu e o noutate toată această mobilizare a lui, cine nu știe… ascultați piesa. Kama, oricând ai nevoie de mine… sunt lângă tine”, este mesajul transmis de Aurelian Temișan.

Versuri – Leon

Trup si suflet voi lupta
Dau la schimb si viata mea
In picioare sa poti sta
Si sa mergi pe calea ta

In ochii tai vad dragostea
Esti mic, mare ti-e inima
Lupti ca un leu, micutul meu
Minune de la Dumnezeu

Si impreuna noi vom reusi
Cu sentimente, nu hartii
Sa-ti dam ce ti-a fost luat candva
Tot ce e stramb vom indrepta

Esti luptator, baiat frumos
Inteligent si curajos
Leon, esti un invingator

Trup si suflet voi lupta
Dau la schimb si viata mea
In picioare sa poti sta
Si sa mergi pe calea ta

Cand esti parinte faci ce poti
Chiar si prin foc, de e, inoti
Ma voi tara si prin noroi
Duc pan’ la capat un razboi

Nicicand eu nu voi renunta
Stiu ca nici tu, iubirea mea
Vom castiga tot ce-am pierdut
Ne-asteapta un nou inceput

Esti luptator, baiat frumos
Inteligent si curajos
Leon, esti un invingator

Trup si suflet voi lupta
Dau la schimb si viata mea
In picioare sa poti sta
Si sa mergi pe calea ta..②…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *