Asculta online, Jurjak - Un tip norocos, single nou

Asculta online Jurjak – Un tip norocos, single nou

Jurjak lanseaza piesa „Un tip norocos”, extrasa de pe urmatorul album – „Hotii de vise”. Melodia beneficiaza de un videoclip pe care il gasesti in articol.

Muzica și producția sunt realizate de Jurjak, iar versurile sunt adaptate după Tudor Arghezi. Simplu și concis, o parabola inspirată din actualitate, „Un tip norocos” poate fi oricare dintre noi, în orice context. Norocul este inconsecvent, dar aduce cu sine fericire, reușite, bunăstare.

Jurjak – Un tip norocos

„Cred că piesa caracterizează starea noastră actuală și toți avem nevoie de puțin noroc… să fim sănătoși să ne vedem de viață”, a declarat Jurjak.

Videoclipul este regizat tot de Jurjak și îl aduce în prim plan pe actorul Adrian Ciobanu, cunoscut pentru rolurile din filme precum „Nuntă mută”, „Maria, Regina României”, „Funeralii fericite”, dar și multe alte proiecte.

Tot despre noroc ne-a vorbit Jurjak și în anterioara melodie, „Jocuri de noroc”, în care puncta că norocul ți-l poți face singur sau, pur și simplu, dă peste tine. Melodia „Un tip norocos” va fi inclusă pe cel de-al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va lansa în curând, și de pe care a extras până în prezent piesele „Inima de piatră”, „Timpul” și „Jocuri de noroc”.

Primul album lansat de Jurjak se numește „Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de Jurjak se va numi „Hoții de vise”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *