Asculta online, Jurjak - Inima de piatra, single nou

Asculta online Jurjak – Inima de piatra, single nou

“Inima de piatra” este primul single extras de pe viitorul album de studio Jurjak, “Hotii de vise”. Videoclipul piesei este realizat in stil film noir, un joc de lumini si umbre in care logo-ul Jurjak prinde viata.

Piesa “Inimă de Piatră” anunță al treilea album de studio Jurjak, “Hoții de vise”, care urmează să fie lansat la începutul lunii mai. Textul cântecului este scris de Harry Negrin. Prima interpretare muzicală îi aparține Corinei Chiriac, care a inclus cântecul (cu un titlu ușor schimbat, “Inimă, nu fi de piatră”) pe EP-ul ei de debut, “Valurile Dunării”, lansat în 1971. Videoclipul, realizat în stil film noir, este regizat și montat de Jurjak și produs de Stay Sharp. Mixul și masterul piesei sunt realizate de Vlad Stoicescu si Bogdan Dragomiroiu la Studioul Green Ville.

Jurjak – Inima de piatra

„Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-Gula şi Confusion, prima trupă de hip-hop live din România. Am absolvit Dreptul, însă mi-am dat seama că nu aş putea să practic această profesie pentru că nu mi se potriveşte. În urma unei călătorii peste ocean, am citit multă poezie şi am început să scriu versuri. Aşa mi-am descoperit latura creativă şi am decis să mă înscriu la Facultatea de Film. Având ritmul în sânge şi ureche muzicală, cu o chitară, o clapă şi câteva noţiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete”, marturiseste Jurjak.

În octombrie 2018, Jurjak și-a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”. Un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”.

Versuri

Inima, nu fi de piatra
Ca doar tu n-ai fost lasata
Sa vezi dorul cum ma poarta
Frunza-n vant

Inima, nu fi haina
C-ai si tu un pic de vina
Daca n-am o zi, zi senina
Pe pamant

Doar de dragul tau
Raul mi-e mai rau
Rasul mi-e mai rar
Amarul, mai amar..②

Numele-ti rostesc intruna
Cat e soarele si luna
Inima de piatra seaca
Dorul vine, dorul pleaca

Mhh, mhh
Inima cu ochi de stele
Ti-am dat si visele mele
Tu le-ai ars ca pe surcele
Intr-o zi

Inima-mi gasesc eu calea
Chiar de schimb dealu’ cu valea
Imi arunc din suflet jalea
Orice ar fi

Doar de dragul tau
Raul mi-e mai rau
Rasul mi-e mai rar
Amarul, mai amar..②

Numele-ti rostesc intruna
Cat e soarele si luna
Inima de piatra seaca
Dorul vine, dorul pleaca

Doar de dragul tau
Raul mi-e mai rau
Rasul mi-e mai rar
Amarul, mai amar..②…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *