Juno feat. Mira – Toata noaptea

0
Juno feat. Mira - Toata noaptea, Juno, Mira, Toata noaptea, clip audio, radio click romania

Juno feat. Mira – Toata noaptea, clip audio


Asculta live Juno feat. Mira – Toata noaptea. Este cel mai nou clip audio lansat ieri de cei doi artisti. Cere ca dedicatie pentru cei dragi la Radio Click Romania.

O colaborare noua intre Juno si Mira si iata un single nou lansat ieri. Astazi se va lansa si videoclipul oficial pe care-l vom posta mai jos.

Despre Mira

Cântăreaţa Mira are 27 de ani şi mai multe hituri care se aud la mai toate posturile de radio de la noi, însă puţini îşi amintesc că la 17 ani a participat la Vocea României, în echipa lui Marius Moga. Mira este din Rovinari si a avut o copilărie marcată de multă singurătate, părinţii ei s-au despărţit pe când era foarte mică şi tatăl a plecat în străinătate.

Toata noaptea – Juno & Mira

Mai jos, va propunem si videoclipul acestei melodii lansat astazi. Un video clip propus de noi aici in continuarea acestui clip audio.

Videoclip Toata noaptea – Juno & Mira

Jo si Juno au format un cuplu frumos vreme de câțiva ani, însă repetatele despărțiri și împăcări și-au pus amprenta asupra relației lor.

Daca-ti place acest articol te invit sa citesti si un articol despre Pyroblast – Alba ca Zapada. Poti sa propui si tu un articol aici, sau doar tema unui articol, pe pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *