Juan Magan, Hyenas, Mohombi, Yasiris – Claro Que Si

loading… Colaborare de excepţie: Juan Magan, Hyenas, Mohombi şi Yasiris fac echipă pentru un proiect…

Juan Magan Hyenas Mohombi Yasiris - Claro Que Si, Juan Magan, Hyenas, Mohombi, Yasiris, Claro Que Si
loading...

Colaborare de excepţie: Juan Magan, Hyenas, Mohombi şi Yasiris fac echipă pentru un proiect inedit. Cea mai aşteptată piesă a începutului de an, “Claro Que si” cu Javier Gonzalez, Alex Antonescu, Catalin Tamazlicaru și la productie, este însoţită de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical şi vibe-uri dominicane, în regia lui San şi produs de Cat Music. Clipul a fost filmat în mai multe locaţii din Punta Cana şi România pe parcursul a trei zile. Aceasta este prima colaborare pe care Juan Magan și Hyenas o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Claro Que si” pare a fi o colaborare reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. Mohombi s-a lansat în muzica pop românească, actuală, cu piesa “Movin`” care a fost publicată acum 4 ani şi care a înregistrat până în prezent 99.336 vizualizări.

„“Claro Que si” a luat naştere în studiourile Nomad în România, iar apoi a făcut înconjurul lumii. O idee incipientă a trei scriitori care a fost apoi consolidată de Mohombi, Juan Magan, Yei Gonzalez, Santiago Rodriguez şi Bruno. “Claro Que si” a ajuns să unească scriitori şi artişti de pe trei continente, fiecare cu atingerea şi flavour-ul personal. Un mix de culturi şi genuri muzicale de la moombathon până la reggaeton şi dancehall fac din “Claro Que si” o încercare inedită şi ofertantă în mozaicul sonor actual international”, declară Hyenas.

Asculta Juan Magan, Hyenas, Mohombi, Yasiris – Claro Que Si

„Am auzit multe despre Cat Music şi este prima oară când colaborăm. Producţia piesei mi s-a părut foarte tare, de aceea am decis să fac parte din acest proiect şi mulţumesc Universal Music Spain pentru acest pas”, mărturiseşte Juan Magan.

„Sunt foarte entuziasmată şi mândră de acest proiect! Este o experienţă care m-a învăţat foarte multe atât pe plan personal, cât şi profesional. Este un vis devenit realitate să colaborez cu Juan Magan şi Mohombi. Băieţii de la Hyenas sunt doi tipi foarte talentaţi care ştiu tot timpul ce vor să facă şi ştiu cum să exprime acest lucru”, adaugă Yasiris.

După numai 6 ore de la lansarea piesei “Claro Que Si”, Juan Magan,Hyenas,Mohombi,Yasiris a reușit să ocupe locul #88 în TicTop 100 100 Romanesc. Un impact bun pentru început. Sperăm să urce și mai mult. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *